Горски служители от стопанство „Витошко – Студена“ помагат на възрастни

...
Горски служители от стопанство „Витошко – Студена“ помагат на възрастни
Коментари Харесай

Тези хора направиха невероятно добро покрай коронавируса у нас

Горски чиновници от стопанство „ Витошко – Студена “ оказват помощ на възрастни хора в пернишкото село Боснек. Днес те спомагаха на две дами, като им заплатиха битовите сметки и доставиха медикаменти от витална нужда, оповестява "Нова телевизия ".

За благородната постъпка осведоми шефът на стопанството инж. Драгомир Пенчев.

Той е провел среща с кмета на селото за уточняване на нуждата от поддръжка на възрастни и самотно живеещи хора в най-малките, отдалечени и мъчно налични обитаеми места, осведомиха от ЮЗДП.

Oт там допълниха, че екипите им имат подготвеност да оказват помощ в изискванията на изключително състояние на възрастни и самотноживеещи хора и такива в затруднено състояние на териториите на областите Благоевград, Кюстендил, Перник, Смолян, София и елементи от Ловешка и Пазарджишка.

Служителите, които ще бъдат ангажирани с тази активност, ще бъдат обезпечени защитни средства, дезинфектанти и инструктаж за прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Служебните коли, които ще се употребяват при нужда от разнасяне на медикаменти, храна и защитни средства на жителите на обитаемоте места, също би трябвало да дават отговор на условията за сигурност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР