Горски инспектори от Регионална дирекция по горите - София са

...
Горски инспектори от Регионална дирекция по горите - София са
Коментари Харесай

Внезапни проверки на горски и жандармерия на територията на Ихтиман и Пирдоп

Горски инспектори от Регионална дирекция по горите - София са задържали 10 куб.м немаркирани, без нужните документи дърва за огрев при инспекция в частен двор в с.Челопеч. Материалът е арестуван и на нарушителят е формиран акт за нарушаване по Закона за горите , оповестяват от ИАГ.
 

При взаимна инспекция със чиновници на Държавно горско стопанство - Ихтиман и чиновници на жандармерийско ръководство - София , горските инспектори от РДГ София са заловили двама извършители в миг на превоз на немаркирана дървесина.
 
Дървесината не е била съпроводена и с превозен билет, доказващ законния й генезис. На отговорните лица са издадени актове за нарушаване по Закона за горите. Задържани са две каруци.
 

Горските инспектори са глобили и лицензиран лесовъд поради осъществена сеч в землището на с. Мирково , на територията на Държавно горско стопанство-Пирдоп . При инспекцията е установено, че за насаждението е издадено разрешително за сеч, което обаче не е влезнало в действие сега на осъществяване на сечта.
 
През последните 10 дни горските чиновници на РДГ София са съставили 11 акта по Закона за горите, арестувани са един автомобил, две каруци и 14 куб.м дърва.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР