Горната камара на парламента на Холандия, т.нар. Първа камара, одобри

...
Горната камара на парламента на Холандия, т.нар. Първа камара, одобри
Коментари Харесай

Холандците искат мигрантите да декларират писмено, че ще уважават ценностите им

Горната камара на Народното събрание на Холандия, така наречен Първа камара, утвърди законопроект, който задължава всички нови мигранти да подпишат декларация, че ще се придържат към " полезностите и разпоредбите в холандското общество ", съобщи Асошиейтед прес.

Законодателната мярка, подбудена от опасенията измежду холандците, че новите мигранти не се приспособяват към демократичното холандско общество, бе призната преди няколко месеца с огромно болшинство от долната парламентарна Втора камара.

Евродепутат: Да разселим бежанците в Източна Европа

Министърът на обществените грижи и заетостта Лодевейк Асхер изясни, че декларацията цели " да запознае новодошлите с неотменимите права и отговорности и фундаменталните полезности в холандското общество ".

Над 900 мигранти бяха избавени край крайбрежията на Либия

Съгласно смяната в миграционното законодателство общинските управляващи ще могат да постановат санкции до 380 евро на мигрантите, отказали да подпишат декларацията, или да им откажат право на непрекъснато престояване или придобиване на поданство.
  По тематиката Шофьор почина във Франция поради укрепление, направена от мигранти Оцелели при злополуката на Автомагистрала " Тракия " мигранти разкриха по какъв начин са влезнали у нас Юнкер прикани Чехия да премисли решението си да не приема мигранти
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР