Горна Оряховица. Водачът на листата на ГЕРБ за европейския вот

...
Горна Оряховица. Водачът на листата на ГЕРБ за европейския вот
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел бе гост на откриването на Осмия Национален събор на овцевъдите в България

Горна Оряховица. Водачът на листата на ГЕРБ за европейския избор Мария Габриел бе посетител на откриването на Осмия Национален събор на овцевъдите в България, който стартира край Петропавловския манастир до Лясковец. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ . С публична гала на 10 май бе даден старт на тридневното събитие, събрало над 200 изложители от цялата страна.
„ Това Осмо издание насочва мощно обръщение, че секторът е живителна мощ на България. Без животновъдите не може нито едно кътче в България и Европа – от по-големите до най-малките обитаеми места. Вие, животновъдите, сте и здраве, с качествени артикули, за децата ни и за всички нас. Искам да поздравя всички представители на занаятите, на традициите ни, фолклорните и самодейните реализатори - това е лицето на България, с което се гордеем “, сподели при откриването на събора Мария Габриел.
„ За нас, политиците, е предизвикателство и отговорност да продължаваме да се борим за мощна Обща селскостопанска политика, която обръща внимание на всеки. Можем да го създадем с български дух на обединяване “, сподели още лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
На събитието край Петропавловския манастир Мария Габриел беседва с десетки животновъди и пчелари, производители на храни, на обичайни български артикули и занаятчийски произведения. Заедно с нея бяха домакинът на проявата и кмет на Лясковец доктор Ивелина Гецова, великотърновският кмет инж. Даниел Панов и горнооряховският му сътрудник Добромир Добрев, ръководителят на парламентарната Комисия по земеделие и храни Десислава Танева, представители на локалната власт от прилежащи общини.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР