*** Горна Оряховица/Свищов. Държавният глава Румен Радев ще посети Горна

...
*** Горна Оряховица/Свищов. Държавният глава Румен Радев ще посети Горна
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 27 юни

***
Горна Оряховица/Свищов.
Държавният глава Румен Радев ще посети Горна Оряховица. Той ще прегледа най-големия комплекс в България за произвеждане на хранителни артикули „ Захарни фабрики “. По-късно Румен Радев ще организира работна среща с кмета на община Горна Оряховица инж. Добромир Стойков Добрев, а по-късно на на площад „ Алеко “ в Свищов президентът ще участва на тържествената заря-проверка във връзка 140 години от освобождението на града. Той ще произнесе тържествено слово, след което ще се организира илюминация и пукотевица със стрелково оръжие в памет на падналите за свободата на град Свищов.

***
Калофер.
От 10.30 часа в град Калофер вицепрезидентът Илияна Йотова ще взе участие в социална полемика на тематика „ Чудесата на Калофер.

***
София.
От 9.00 часа в София Хотел Балкан министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва на формалната гала по откриването на Втория интернационален семинар „ По Западния път на коприната “.

***
София.
От 09.00 часа в хотел „ Сенс “ ще се организира Деветото съвещание на Комитета за наблюдаване (КН) на Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020. В съвещанието ще вземат участие министърът на районното развити и благоустройството Николай Нанков, заместник-министърът и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова, членовете на КН и представители на Европейската комисия.

***
София.
От 11.00 часа в Централния офис на Камарата на строителите в България ще се организира кръгла маса „ Възможности за понижаване на административната тежест в строително-инвестиционния развой “. Във форума ще вземат присъединяване министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, основният проектант на Столичната община арх. Здравко Здравков и други

***
София.
От 09.00 часа на паркинга на комерсиалния комплекс на бул. „ Ботевградско шосе “, преди Автомагистрала „ Хемус “, ще се състои национална среща на автошколите и авто инструктурите от цяла страна под надпис „ Ние не сме корумпирани “.

***
София.
От 09.00 часа в „ София хотел Балкан “ ще се състои конференция на тематика „ Фалшиви вести, агитация и геополитика ".

***
София.
От 09.30 часа 31 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Димитър Димов (чл. 78А, член 325 ал.1 Наказателен кодекс по реда на чл.375 НПК).

***
София.
От 10.00 часа във Френски институт в България ще се организира четвъртият семинар, част от конкурс „ ЕКООБЩИНА “, на тематика „ Подобряване на енергийната успеваемост на публичните и жилищните здания ”.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Мусала 1 “ в хотел „ Хилтън “ ще се организира конференция, на която ще бъде показано германо-американско предложение за взаимна разработка и произвеждане в България на нова бронирана бойна машина.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Х. Манукян, Пламен Т., М. Василев и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Валентин к. и Красимир Й. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния исторически музей (НИМ) ще бъде открита изложбата „ Гравирани медни съдове от сбирката на Дикран Балабанян “, която показва изплатени през 2017 година от НИМ етнографски материали.

***
София.
От 15.00 часа в непрекъснатата приемна на ул. „ Леге “ №10, етаж 1, националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Михаил Христов и общинският консултант Владимир Даневще проведат приемна за жители.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа на ул. „ Леге " №10, общинският консултант от Българска социалистическа партия Владимир Данев и националният представител от Българска социалистическа партия Михаил Христов ще имат приемен ден.

***
София
От 16.00 часа в пленарната зала на Народното събрание ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев ще премиите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на самодейността „ Лекарите, на които имаме вяра ”.

***
София.
От 16.30 часа в Големия салон на Института, Институтът за исторически проучвания - Българска академия на науките провежда във връзка 180-годишнината от рождението на Васил Левски семинар на тематика „ Актуални проблеми на историята и историографията ”.

***
София.
От 18.00 часа ще се организира митинг за опазване и възобновяване на паметника 1300 години България. След 19:30 за малко ще бъде блокирано придвижването на бул. „ Патриарх Евтимий “ и „ Витошка “.

***
София.
От 18.30 часа в Борисовата градина ще се състои концерт на Представителния духов оркестър при Академията на Министерство на вътрешните работи.

***
София.
От 18.30 часа в кино „ Евро Синема “ ще се състои премиера н кино лентата „ Авиаторът “. Входът е свободен.

***
София.
От 19.00 часа в клуб „ Перото “ ще бъде показана Стихосбирката „ Поетът от стъкло “ на колумбийския стихотворец Армандо Ромеро в превод на Ирен Иванчева и Кирил Мерджански.

***
Асеновград.
От 11.00 ч. в 305 зала в Община Асеновград ще се организира конференция със заместник-кмет инж. Мария Вълканова, шеф Дирекция " Хуманитарни действия " Величка Стойчева и основен специалист активност " Младежки действия и спорт " Георги Златев.

***
Балчик.
На стадиона в Балчик ще се организира шампионат по футбол за деца и ветерани.

***
Бургас.
От 09.00 часа в постройката на Дома на нефтохимика Общинският съвет-Бургас ще организира постоянното си съвещание.

***
Бургас.
От 09.00 часа в постройката на регионалната конструкция на " Българска социалистическа партия за България " (ул. " Фердинандова " 60) националният представител Тодор Байчев провежда приемна за жители.

***
Бургас.
От 10.00 часа в зала " Петя Дубарова " на КЦ " Морско казино " ще се открие националният конкурс " Аз имам заложба ".

***
Бургас.
От 11.00 часа в хотел „ Бижу “ ще се организира заключителна конференция за осъществяването на плана „ За децата на Бургас с обич “.

***
Бургас.
От 13.30 часа в Конферентната зала на хотел " Приморец " ще се открие районният семинар на заинтригуваните страни по план " Регионално и транспортно развиване на района Дунав - Черно море към транснационален и многопристанищен район - портал към Каспийския район и Далечния изток ".

***
Варна.
От 13.30 часа в Етнографския музей ще бъде открита галерия „ Вотиви “.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБна ул. „ Георги Бенковски ” №, общинският консултант Людмила Колева ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Зала 302 ще се организира Пресконференция за Международния реанакторски фестивал „ Ежедневието на феодален Търновград - Възходът на Цар Калоян ”.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в НЧ „ Надежда 1869 “ ще бъде представена„ Любов в лудницата “ – театрална режисура от Емил Бонев.

***
Видин.
От 10.00 часа в постройка на Дирекция „ Бюро по труда ” ще се организира конференция на представителите на Дирекция „ Бюро по труда ” – Видин, Дирекция „ Инспекция по труда ” – Видин и РД „ Социално подкрепяне ” – Видин.

***
Враца.
От 19.00 часа в НЧ „ Развитие 1869 “ ще се състои „ Споменът за на следващия ден “ – театър на трупата на Нешка Робева с специфичното присъединяване на финалиста от „ Гласът на България “ Христо Младенов.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Съвсем елементарна история “ от Марина Ладо.

***
Враца.
От 19.00 часа в градска концертна зала ще се състои Концерт на Симфониета Враца.

***
Добрич.
От 10.00 до 12.00 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе “ – Интерактивна зала ще се състои летен детски клуб „ Играй и учи “ за деца от 6 до 14 година

***
Добрич.
От 17.30 часа в Художествената изложба ще бъде открита галерия „ Славянски мост “.

***
Добрич.
От 19.00 часа на пл. „ Свобода “ ще се състои концерт на Фолклорен отбор „ Кирилица “ и Танцов отбор „ Фантазия “.

***
Дупница.
От 11.00 часа в постройката на Община Дупница ще се състои конференция във връзка положението на общинската болница.

***
Калофер.
От 10.30 часа в Младежки дом ще се организира социална полемика на тематика „ Чудесата на Калофер. Нови благоприятни условия за развиване на култури-исторически туризъм в района “.

***
Карлово.
От 13.00 часа в зала „ В. Караиванов “ – Община Карлово ще се състои тържествено разкриване на двудневен Национален училищен събор „ С Левски в сърцето “, отдаден на 180-тата годишнина от рождението на Апостола. От 17.00 часа ще се организира шествие със флагове до паметника на Васил Левски. От 20.00 часа ще се състои Рок концерт на пл. „ 20-ти юли ” Карлово. Съборът продължава и на 28 юни.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в постройката на Община Кюстендил ще се състои гала по награждаването на Детския-юношески танцов отбор „ Кюстендилче ”.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в клуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция по отношение на разкриването на офис за правна помощ.

***
Пловдив.
От 9.30 часа, зала 1 Апелативният съд ще гледа за повторно делото против Ахмед Муса Ахмед. В първото съвещание по делото съдът назначи съдебно-техническа, както и сложна тюркологична, арабистка и теологическа експертиза.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в Голяма конферентна зала на Дом на културата " Борис Христов " - " София Мюзик Ентерпрайсис " и Фондация " Пловдив 2019 " Ви канят на конференция във връзка идното първо издание на фестивала Hills of Rock, част от програмата на " Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Пресцентъра на Българска социалистическа партия – Пловдив (ул. Кр. Пстухов 18) ще се организира конференция на народния представител от „ Българска социалистическа партия за България ” доцент доктор Георги Йорданов и общинския консултант от Българска социалистическа партия в Пловдив Димитрина Вакрилова.

***
Пловдив.
От 16.00 до 18.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Тракия ”в блок 91, общинският консултант Иван Вичков, член на Постоянната комисия „ Здравеопазване и обществени действия ”, ще има приемен ден за жители.

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се състои конференция с общинското управление.

***
Сливен.
От 11.00 часа в Пресклуб-Сливен ще се организира конференция във връзка идното освещаване на храм " Свети великомъченик Теодор Тирон.

***
Русе.
От 18.00 часа в зала „ Княз Александър I “ на Историческия музей ще стартира представянето на книгата „ Ветровете ни мраморни “ на известния български публицист Николай Табаков.

***
Свищов.
От 11.00 часа до Братската могила в местността „ Паметниците “ ще се организира панахида в памет на починалите войни в Руско-турската Освободителна война и гала по полагане на венци и цветя. Посланикът на Русия в България А. А. Макаров ще вземе присъединяване в тържества, отдадени на 140-годишнината от Освобождението на гр. Свищов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 в общината ще се организира брифинг по отношение на ремонт детските и спортните площадки в Шумен и обезпечеността им с камери за видеонаблюдение.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР