Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на

...
Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на
Коментари Харесай

Велико Търново: Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов бе гост на тържествената сесия на Общинския съвет в Горна Оряховица

Горна Оряховица. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов бе посетител на тържествената сесия на Общинския съвет в Горна Оряховица и на церемонията по показване на удостоените със звания и награди жители. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Събитията са във връзка празника на Горна Оряховица, а техен хазаин бе кметът на града инж. Добромир Добрев. Сред формалните лица бяха още великотърновският кмет и ръководител на НСОРБ Даниел Панов, народните представители от ГЕРБ-Велико Търново инж. Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, регионалният шеф проф. Любомира Попова и задгранични делегации. Церемонията се организира в Зала 1 на Общината, в наличието на представителите на локалната власт и доста жители.
Цветан Цветанов пожела триумф в работата на кмета на града Добромир Добрев и съобщи, че за първи път Горна Оряховица от влизането на страната ни в Европейски Съюз може действително да се възползва от европейската взаимност, тъй като в първия програмен интервал общината беше отвън обсега на програмата за развиване на селските региони и на тази за райони в напредък. „ Пропуснатото в първия интервал беше наваксано и в този момент жителите на града усещат, че са част от солидарна Европа “, разяснява той.
Цветанов благодари за напъните на кмета Добрев, на администрацията му, на ръководителя на НСОРБ Даниел Панов и на държавното управление на премиера Бойко Борисов, с помощта на които общината получи достъп до нужните финансови средства по Оперативна програма „ Региони в напредък “. „ Виждаме, че за малко време Горна Оряховица е с изменен образ. Вчера беше открит един от тези сполучливи планове в парк „ Детски ъгъл ”. Общината има опция да осъществя планове на обща стойност 19 милиона лв.. Това, което се направи и за просветителната инфраструктура, градините, учебните заведения, санираните блокове, в допълнение способства за изцяло новия образ на града. Като определени народни представители от този регион ние сме длъжни да работим всекидневно за Горна Оряховица и за всяка една община от област Велико Търново “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Той прикани депутатите от другите политически сили, които са показани в българския парламент, да работят дружно и да бъдат тези лобисти на района, които се водят единствено и само от публичния интерес. Цветан Цветанов увери кмета Добрев, че има цялостна поддръжка както от Народното събрание, по този начин и от държавното управление. „ Когато и общината, и съответните министерства, подкрепени от народните представители, работят ръка за ръка, жителите ще бъдат задоволени “, изясни още зам.-председателят на ГЕРБ.
По време на празника Цветанов се срещна с олимпийската рекордьорка по лека атлетика Светла Златева, която е и почетен жител на Горна Оряховица.
Официалната стратегия продължи пред постройката на Общината, където тържествено бе издигнато знамето на Горна Оряховица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР