Горна Оряховица. Посрещнаха с четирилистна детелина в Горна Оряховица кандидата

...
Горна Оряховица. Посрещнаха с четирилистна детелина в Горна Оряховица кандидата
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Иво Христов, БСП: „Победихме в изборите за президент, можем да победим и сега“

Горна Оряховица. Посрещнаха с четирилистна детелина в Горна Оряховица претендента от листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . „ Сегашната власт загуби най-важното: човешкия си образ. Това е власт, която обиди майките на деца с увреждания. Това е власт, която стигна до невиждано измерение на провокацията към българското общество с декларацията, че нямало кой да ги накаже, както сподели господин Цветанов. Повече от това няма какво тази власт да направи към нас “, обърна се към публиката националният представител Явор Божанков. „ Много хора не имат вяра, че нещо може да се промени. Но ние, тук, в Горна Оряховица, знаем, че може. Победихме в изборите за президент, спечелихме и парламентарните избори и имаме народен представител, нещата се случват, въпреки и постепенно “, добави депутатът. Той съобщи, че в случай че желаеме в Европа да ни почитат, би трябвало първо да желаяме личните ни ръководещи да не ни третират като второ качество хора. „ Това значи да ги накажем или да им срежем въжето на асансьора. Той по този начин или другояче върви надолу. Тяхната улица е еднопосочна и ще свършат зле “, сподели Божанков и разгласи, че 26 май дава неповторима опция да бъде комплициран завършек на десетгодишното ръководство на ГЕРБ като се гласоподава за номер 18 в бюлетината.
„ Победихме в изборите за президент, можем да победим и в този момент. Виждам същата сила. Българска социалистическа партия, като национално виновна партия, издигна заслужен претендент, който не изневери на уговорката си да пази идеите на България. И в този момент успеха на листата с №18 ще е начало на ново бъдеще за България. Българска социалистическа партия е единствената действителна опция на сегашната власт. И само победа за Българска социалистическа партия на 26 май може да докара до предварителни избори и освобождението на страната от настоящето ръководство “, сподели четвъртият в листата.
„ Ако не спечелим тези избори, други може и да няма “, предизвести Христов. „ Властта ще направи опит да манипулира тези избори. Ще забележим в деяние следения избор, купения избор, манипулирания от медиите избор и най-много чиновническия избор. Но всичко това няма да има задоволително тежест, в случай че се гласоподава всеобщо “, увери Иво Христов.
„ Борисов обикаля България и си купува изборите с държавни пари. Всяка година той образува държавен бюджет със занижени доходи, с цел да може в края на годината да генерира бюджетен остатък. Той се разпределя с решение на Министерски съвет, като се употребява малка врата в закона и се заобикаля Народното събрание. Затова Борисов през днешния ден триумфално раздава пари из страната “, съобщи Христов.
„ Когато виждам цялостни зали, ми се връща вярата, че още е допустимо да спасим страната от автокрацията “, поздрави горнооряховци гостът. По думите му изборите се печелят от най-организираните, по тази причина той прикани за цялостна готовност до неделя.
„ Изброите са доста значими по две аргументи – ще повлияят на вътрешната политика и ще покажат каква Европа желаеме. Гласът ни ще съобщи дали желаеме Европа на две скорости и където мощните страни диктуват на слабите, или ще имаме мощна и солидарна Европа.
Промяната на 26 май ще пристигна, единствено в случай че с гласа си дадем червен картон на ръководството на ГЕРБ. Както в този момент се пълнят залите, по този начин на 26 май да се пълнят урните “, сподели общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Горна Оряховица Огнян Стоянов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР