Горещото време във Врачанско разпали и горещи страсти с нестандартни

...
Горещото време във Врачанско разпали и горещи страсти с нестандартни
Коментари Харесай

Вибратор потъна в дълбините на палавник от Белослатинско

Горещото време във Врачанско разпали и горещи пристрастености с ексцентрични милувки, научи организация BulNews. В редакцията на медията е дошъл следващият сигнал за полова игра, приключила с непредвиден край.
На 12 август в белослатинското село Враняк двама мъже решили да потушат пристрастеностите между тях, сграбчили вибратор и почнали античните придвижвания „ навътре-навън “. Тъй като единият от любовчиите бил фамилен, те употребявали свободното му време и към 14 часа се отдали на влечението си един към различен. Всичко вървяло отлично, до момента в който в миг на уязвимост единият изпуснал вибратора и той потопен в дълбините на колегата му.

Тъй като това се било случвало и преди, в началото пробвали да се оправят със лични сили, само че този път се оказало, че дупето било прекомерно лакомо. С принуда двамата отишли да търсят помощ в болничното заведение в Бяла Слатина. За да прикрият своите взаимоотношения двамата палавници твърдели, че ставало въпрос за обезчестяване, само че след пресечен разпит признали за случилото се. За тяхно страдание в локалната болница не съумели с обичайните способи да извадят вибратора от 33-годишния си пациент и го препратили към Враца.

В регионалното лечебно заведение били принудени да оперират мъжа, с цел да съумеят да му върнат обичания вибратор. На този стадий по този начин и не излиза наяве какъв брой сантиметра и какъв цвят е била секс играчка, основала толкоз главоболия на двамата фенове на ексцентричната обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР