Горещото слънце и солената морска вода са сред факторите, които

...
Горещото слънце и солената морска вода са сред факторите, които
Коментари Харесай

Съвети за красива коса след горещото лято

Горещото слънце и солената морска вода са измежду факторите, които могат да доставят освен приятност от дълго чаканата лятна почивка. Обратната страна на монетата е травматичен, изсушаващ резултат върху тялото. Разбира се, първото нещо, което би трябвало да извършите, е косата и кожата. Колко позната е обстановката, когато тялото е цялостно със сили и сила, само че обликът в огледалото по някаква причина не провокира позитивни страсти! Потъмнял колорит на косата, разцепени краища и нараснала трошливост постоянно основават много тъжна картина. В такава обстановка най -важното е да изберете най -ефективния и гальовен метод за възобновяване на косата след лятото. За благополучие, съвременен набор от артикули за грижа ви разрешава да избирате козметика, като вземете поради самостоятелните характерности и степента на увреждане на косата.

Правилна грижа за косата след лятото
 Как да не изсушим прясно боядисаната си коса? Как да не изсушим прясно боядисаната си коса?
Боядисването на косата е постоянно обвързвано с избран тип химическа реакция, с цел да може косъмът да поеме боята и да промени личния с...

Грижата за косата след лятото може да бъде поверена на експерти - свържете се с козметичен салон. Салонните процедури обаче постоянно лишават време и не постоянно са налични. Методичните и постоянните грижи вкъщи ще бъдат еднообразно ефикасни

Най -важните рекомендации за вярното възобновяване на косата след лятото са следните:

Най-ефективното средство за повредена коса са съсредоточените витаминни и протеинови комплекси. Прилагането им е отличен „ старт “ на програмата за възобновяване след летния сезон. Преди такова начало е целесъобразно да употребявате специфичен шампоан за надълбоко разчистване един път седмично. Това ще помогне изцяло да се отстранят всички частици сол и прахуляк, които могат да продължат да бъдат травматични. Един от най -добрите разновидности за такава здравна козметика е подхранващ концентрат с етерични масла от фитополеин.

Нанесете маски върху косата и скалпа, които имат овлажняващ и подхранващ резултат. Например, маската за интензивно възобновяване с фитокератин. Честотата на потребление на маската зависи от положението на косата: 1 или 2 пъти седмично.
 Само по този начин можете да си гарантирате прелестна коса Само по този начин можете да си гарантирате прелестна коса
Правилно подбраните шампоани и балсами ще оказват помощ за попречване на сухота и раздробяване на косата. Всяко момиче най-малко един път в живо...

Отделно би трябвало да се погрижите за препоръките. Използвайте специфични масла и серуми, с цел да извършите краищата на косата си гладки и блестящи. Отлично лекарство е серум от серията фитокератин въз основата на неповторим липиден комплекс. Ако имате дълга коса, коства си да я скъсите малко след края на летния сезон, което ще помогне за ускорение на процеса на възобновяване, защото тялото не би трябвало да харчи " сила " за възобновяване на най -сухите зони.

Използвайте ревитализиращи шампоани и балсами за ежедневна грижа. 

Не е належащо да възстановявате цвета с багра незабавно след идването си от морето. Вече сухата коса може да стане още по -плачевна. Струва си да закупите авансово шампоан за оцветяване, с който можете бързо да върнете стремежи цвят на косата си без в допълнение пострадване на нейната конструкция.

Придържайки се към тези елементарни правила, можете бързо и елементарно да възстановите мекотата и хубостта на косата си. При постоянна приложимост на специфична козметика, нежна грижа и здравословен метод на живот, косата може да бъде изцяло възобновена единствено за 2-3 седмици. Качествената домашна грижа, съчетана със салонни процедури и превантивни ограничения, е ключът към зашеметяващия външен тип, без значение от сезона!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР