Горещо и ветровито ще остане и утре. Жълт код за

...
Горещо и ветровито ще остане и утре. Жълт код за
Коментари Харесай

Опасно горещо: Утре ни очакват температури между 32° и 37°

Горещо и прохладно ще остане и на следващия ден. Жълт код за високи температури е разгласен за цялата страна. В югозападните региони има и предизвестие за гръмотевични стихии, краткотрайни превалявания и възможност за градушки

Тази вечер в западните региони ще има условия за гръмотевични стихии.
Утре над множеството региони ще се задържи най-вече слънчево. Над Западна България през идващите 24 часа ще бъде с условия за краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии, даже са вероятни и градушки.

Ще бъде прохладно - с най-вече до сдържан, в Източна България и краткотрайно мощен източен вятър. Ще бъде горещо с оптимални температури сред 32° и 37°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан източен вятър. Максимални температури ще са сред 29° и 32°. Температурата на морската вода е 26°-27°.

Над планините над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на денонощието на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан югоизточен вятър.

Засега остава горещо. През идващите дни краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии ще има към този момент в северозападната половина на България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР