Горещи страсти ще избухнат между Аня Пенчева и Стефан Данаилов

...
Горещи страсти ще избухнат между Аня Пенчева и Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Страстни целувки между Ламбо и Аня Пенчева и Ламбо на сцената на Народния театър

Горещи пристрастености ще избухнат сред Аня Пенчева и Стефан Данаилов поради новата режисура на Народния спектакъл „ Актрисата ”. От няколко дни актьорите към този момент репетират интензивно на сцената за идното зрелище, научи HotArena.

Спектакълът бе изместен от 2 май за 7 юни, с цел да може артистът да се почувства по-удобно в обувките на героя си. „ Искам да се усещам задоволително удобно на сцената, а това въпреки всичко става с тренировки ”, смее се Ламбо.

В пиесата „ Актрисата ” той играе швейцарския банкер Чарлз безумно влюбен в от дълго време преследваната от него театрална примадона Лидия. В нейния облик влиза прелестната Аня Пенчева, а в една от сцените двамата имат 5-минутна целувка уста в уста пред всичките си сътрудници.

Ами какво има да ме тормози, няма защо. Ние, актьорите, за този момент живеем, да сме на сцената ”, споделя Мастера. Неговият воин от самото начало ще се придвижва с електрическа количка, само че това изобщо не го тревожи.

„ То и мен ме болят краката, имам проблеми с тях, нопък и героят, в който ще влизам, е като мен.
Така че нещата се припокриват ”, счита Ламбо.

Професорът е и постановчик на спектакъла, а племенницата му Росица Обрешкова е режисьорът. Доскоро подготовките се организираха напълно в дома на Данаилов.

Там край отрупаната маса с първокласни напитки и мезета, по през целия ден се лееше речта на учениците на Ламбо от разнообразни випуски–Иван Панев, Ненчо Илчев, Павел Иванов, плюс Кирил Ефремов, Иван Лечев, който е създател на музиката и художничката Елена Иванова. Веселата компания приключват Кирил Кирилов, продуцент на пиесата и Роси Обрешкова, написа „ България през днешния ден ”.

„ Всичко се върти към примадоната–моята Аня Пенчева. Тя още не е за изхвърляне, само че е решила да излезе за финален път пред публиката, освен това във „ Вишнева градина ” на Чехов... С колежката Аня Пенчева е доста забавно–тя е доста щурава, същинско страшилище, подготвена е на всичко, единствено не знам по какъв начин ще я създадат остаряла и грозна.

Виж ме мен какъв брой красиво остарявам–това ви чака всички, само че подобен е животът ”, майтапи се секссимволът на българското кино.

Данаилов споделя, че този път се радва да покаже самия развой на подготовките, а освен готовата пиеса.

„ Нека публицистите видят този път самия развой, а не напряко крайния резултат. Похвалят те и айде „ бай ”. Така че в забавни моменти отново ще ги поканвам ”, споделя още Ламбо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР