Горещи клипчета с порноактрисата Сторми Даниелс са най-търсените в България

...
Горещи клипчета с порноактрисата Сторми Даниелс са най-търсените в България
Коментари Харесай

Световно порноизследване показа: Любовница на Тръмп - най-търсена у нас

Горещи клипчета с порноактрисата Сторми Даниелс са най-търсените в България за миналата година, сочи изследване на най-големия порносайт в света.

Блондинката нашумя около аферата си с американския президент Доналд Тръмп и в продължение на няколко седмици беше най-споменаваното име в новинарските излъчвания. Авантюрата им е отпреди години, като 39-годишната русокоска в началото мълчала, само че в този момент реши да опише повече за връзките си с Тръмп. Вероятно от любознание нашенците са решили да ревизират по какъв начин Сторми Даниелс се оправя в специалността си. На второ място тя е следвана от арабската порносензация Миа Халифа, която държи призови места през последните години.

Проучването сочи още, че видеата с анален секс са най-търсените на родна територия. Нетрадиционните милувки изпреварват консервативните сексизпълнения и оралната обич. Според проучването желанията на българите, гледащи жарки подиуми в интернет, съответствува с желанията и търсенията на представителите от Близкия изток. По ползи страната ни се подрежда още до скандинавските страни, Германия и други.

Събирането на статистически данни от същия уебсайт демонстрира, че българите гледат порноклип приблизително по 7 минути и 44 секунди. От балканските страни по-дълго пред екраните се задържат само гърците, които устоят тъкмо 50 секунди повече. Най-много гледат китайците и африканците, а най-кратко - в Ирак (5 минути и 30 секунди).

Проучването регистрира и различен любопитен факт - страната ни е в топ 10 в международен мащаб по брой качени клипове с домашно порно. През последната година се следи взрив на искащи да се снимат по какъв начин вършат секс у дома и да се похвалят в интернет с креватните си триумфи. Основен проблем остава удостоверяването, че участниците в аматьорските осъществявания са пълнолетни и не се нарушават законите с разпространяването на сходни клипчета.

В обществените мрежи се разяснява, че постоянно българските продукции се гледат за развлечение, защото са снимани извънредно непрофесионално или в комични обстановки - панелка в столичния квартал "Люлин ", до ръждясало парно или с участници, които приказват на тежък акцент.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР