Горещата тема в “ тази събота е новата опасна игра

...
Горещата тема в “ тази събота е новата опасна игра
Коментари Харесай

Нова опасна игра в мрежата – горещата тема в „Събуди се“

Горещата тематика в „ “ тази събота е новата рискова игра в мрежата, инспирирана от детския филм Winx . На прицел са дребните девойки, тъй като обещанието е да се трансфорат във феи, сходно на анимационните героини. В полемиката за заплахите и следствията от новата подла игра, от която към този момент има тежко потърпевши в Русия, ще се включат влогърът Стан, Жени Калканджиева и доцент Мая Аргирова от клиниката по токсикология в „ Пирогов “.
 
В рубриката „ Говори с Ива “ ще бъде излъчена втората част на плана „ Да обичаш Лили “. Най-близкият човек до първата в българската музика - тонрежисьорът Ангел Попов-Ачо – прочувствено приказва за 30-годишното си другарство с Лили Иванова.

 
Миролюба Бенатова показва: Изгубени в системата – 7 години след гибелта на две родилки в столична болница делата против упрекнатите лекарите към момента не са завършили. Откъде минава пътят към справедливостта, по какъв начин живеят околните след загубата? Темата за лекарските неточности и в подтекста на статистиката – доста или малко са 350 цивилен желае за компенсации, заведени за 11 години у нас. И какво би трябвало да се усъвършенства, с цел да се срещнат упованията на пациентите с опциите на лекарите?
 
Този уикенд Галя Щърбева ще опише историята на холандско семейство в рубриката „ Да хванеш гората “. Двойката оставя зад тила си спретнат живот и бизнес в Холандия, поради дряновското село Караиванци . В България няма да разчитат на пенсията си, обратно на всички упования. Решили са да възродят изоставена текстилна фабрика в прилежащото село, тъй като имат вяра, че когато отидеш в друга страна преди да вземеш, би трябвало да дадеш.

 
В съботното издание на „ Събуди се “ следва диалог за двойните стандарти за храните в България и Европа с евродепутатите Момчил Неков и Емил Радев.-->
 
Тази неделя журналистката Мария Йотова продължава документалната поредност за демографската рецесия в „ Къси разкази “. Тя и географът доцент Георги Бърдаров ще опишат истории от селата към Петрич, където не престават да се раждат доста деца , има младежи, само че голяма част от тях отпътуват в чужбина. Преди няколко месеца са отпътували към 200 души от региона. Но Мария Йотова и доцент Георги Бърдаров се срещат и с човек, който е твърдо решен да остане тук, каквото и да се случи.
 
Пред Мариан Станков - Мон дьо застава едно от най-красивите лица в българското кино и спектакъл. Актрисата, която стартира сложна роля в „ Откраднат живот “, приказва искрено и за трагичните събития в живота си. Пред „ Събуди се “ Ана Пападопулу разкрива две разтърсващи и дълго защитавани истории.
 
Краси Боев тази неделя ще отиде на двата най-елитни състезанието за хубост, с цел да покаже какво се случва зад кулисите в борба за мечтаната корона. 
 
За трусовете и напрежението при започване на новия политически сезон ще приказват представители на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
 
На посетители на Мира Иванова тази неделя ще бъдат и актьорите от българския комедиен сериал на NOVA “Полицаите от края на града “ - Милица Гладнишка и Алексей Кожухаров в деня на старта на втория сезон на хитовата поредност.
 
Пътните поправки в София – ще бъде ли запушена столицата ден преди началото на образователната година? И още от тематиките в неделя: обществени проблеми от село Кочериново и град Сливен.
 
Гледайте “Събуди се “ с водещ Мира Иванова в събота и неделя от 8:00 часа по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР