Горещата Розмари от ВИП Брадър се оказа голяма палавница. Изкусителката,

...
Горещата Розмари от ВИП Брадър се оказа голяма палавница. Изкусителката,
Коментари Харесай

Ето я палавата Розмари

Горещата Розмари от „ ВИП Брадър ” се оказа огромна хитруша. Изкусителката, която накара мачото Ричард да хлътне по нея, в живота имала друго гадже, научи HotArena .

Манекенката, която е лице на организация „ Ивет модерно ”, се отдаде на палави милувки в Къщата. Нейната шефка Ивет Григорова обаче е безапелационна, че аферата сред двамата е чиста проба монтаж.

„ Всичко е операция и монтаж. Категорично декларирам, че познавайки Розмари, нямам доверие да е правила секс с Ричард в къщата на „ ВИП Брадър ”, както се пробват да го изкарат ”, твърди Ивет, цитират от „ България през днешния ден ” .

Тя е безапелационна, че манекенката е измежду най-успешните лица на организацията в целия свят, а зад тила си има прекалено много съществени професионални триумфи, както и съществено гадже, с цел да се впуска в недомислени афери.

„ Рози има дългогодишно гадже немец, с който доста се обичат. Това с Ричард са нелепости.

Всички в организацията я поддържаме и утвърждаваме представянето й в Къщата. Тя е толкоз положителна, държи се възпитано макар цялата дандания към нея. Момичето е живяло в Германия, не крещи, не прекъсва. Страхотна е! ”, безапелационна е Ивет.

Красавицата си навлече много подигравателни мнения в последните дни поради лудориите с мачото Ричат под завивките. Самият фитнес инструктор не пропусна да си направи реклама на неин тил, заявявайки, че сигурно ще остане в историята на предаването, защото не са доста участниците, които могат да се похвалят с палуване пред камерите на най-гледаното риалити.

Междувременно 33-годишната красавица, с изключение на да лудува пред камерите на шоуто, има и много горещи фотоси от разнообразни планове.

Брюнетката споделя, че е учила в католическо учебно заведение, обожава българска шкембе супа и яде доста сладко.

Съдейки по съвършената й фигура, това напълно не й проличава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР