Горещата почивката на Христина Христова, позната на всички повече като

...
Горещата почивката на Христина Христова, позната на всички повече като
Коментари Харесай

Tита подготвя нова гореща песен

Горещата почивката на Христина Христова, позната на всички повече като Тита, към този момент завърши и тя е още веднъж у нас, работейки интензивно.

Сега певицата захвърли банските костюми, с които се припичаше до неотдавна измежду палмови дръвчета, и облече изкусителни рокли, с които се появи на последните си участия, написа Dir.bg.

В момента програмата ѝ за месеца е преизпълнена с задължения в разнообразни градове из страната. За нея октомври ще мине най-вече в път и срещи с феновете по линията София - Варна, само че и с няколко отклонения от маршрута.

Но наред с осъществяванията онлайн, русокоската приготвя и нова ария и видео към нея. За това заяви самата тя, пускайки кадър от клипа в формалната си Инстаграм страница.

Като акцент в черно-бялата снимка, се откроява аления цвят на роклята и червилото на хубавицата, която се е загърнала с бяло кожено палто с косъм. По огромна възможност тя може да забави ритъма на досегашните си сингли и да се окаже, че новото ѝ парче е балада.

И до момента в който всичките ѝ почитатели чакат да схванат какво приготвя, изпълнителката на "Антилопа " реши да ги зарадва с един секси танц, който сама е снимала.

В клипа, който качи в обществените мрежи, Тита е облечена с къса, прилепнала по нея, розова рокля с тънки презрамки, която е съчетала с огромни обеци вид халки.

Под звуците на звучаща музика, тя се движи изкусително в такт и си припява.

"Обичай себе си ", гласи посланието към видеото, което все още има над 80 хиляди лайкове. Така за следващ път Христина нагорещи ситуацията към себе си.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР