Гореща прогноза в 10 точки какво предстои да се случи

...
Гореща прогноза в 10 точки какво предстои да се случи
Коментари Харесай

Георги Марков: 10 горещи ПРОГНОЗИ какво ще се случи по света и у нас

Гореща прогноза в 10 точки какво следва да се случи по света и у нас, направи Георги Марков.

1.  Изборите няма да решат политическата рецесия у нас и ще има нови бързи предварителни избори. Машинното гласоподаване и ужасната изборна система ни обричат на избори до дупка. Ето - италианците направиха по този начин, че в неделя 1/3 от депутатите ще се избират мажоритарно. В понеделник адзурите ще се разсънят с дясна коалиция с безусловно болшинство близо до 2/3, отпред с Джорджия Мелони.

2.  Тази зима ще е по-тежка от Лукановата и Виденовата. Спасителите свършиха. Пак опираме до Бойко. Просто няма различен, който да има опит и еластичност да се оправи в идните небивали тествания. Ако не го изберем, ще се окажем мазохисти, ще настъпи национална злополука. И Орбан да вземем чартърен, няма да може да ни оправи!

3.  Само с едно изречение, че няма да прати войската ни против руснаците, Костадин Костадинов от " Възраждане ", към този момент е на второ място на изборите. Като историк е научил добре, че цар Борис lll даже е съумял да убеди чудовището Хитлер, че няма по какъв начин народът ни да тръгне против руснаците. Прочее, и цар Симеон ll, непосредствен с краля на Англия, рече: " Винаги с Европейски Съюз, в никакъв случай против руснаците “. Знае индивидът, че без Гурко, Столетов и Скобелев президент през днешния ден щеше да ни е Султан Ердоган.

4.  Войната в Украйна е към този момент публично НАТО-Русия. Прав е Станишев, роден в Херсон, руски и съветски жител до 1995 година, историк и началник на ПЕС, че в тази война няма почтени.

Руснаците направиха експанзията, само че американците с тройката Сорос-Байдън-Нюланд и Си Ен Ен направиха Майдана през 2014 година

Пожелавам на организация ПИК да пусне обобщение от закуската на Сорос с водачите на “Отворено общество “ и посланика на Съединени американски щати Джефри Пайет от 31 март 2014 година Още тогава е ясно, че Украйна става американска колония. Виктория Нюланд непосредствено споделя какъв да е образец и избира Яц (Арсений Яценюк) и отхвърля Клич (Владимир Кличко). При това, още тогава Виктория Нюланд споделя " Майната му на Европейски Съюз! ". Та ние сме сиктирдосани европейци и до през днешния ден! 

5.  Един чичко, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Украйна, сподели, че руснаците са идиоти. С дейностите си били довели до разширение на НАТО с Швеция и Финландия. Храбри са благите финландци, но не са Китай и Индия, с които Русия направи 2 седмици военно обучение. Да не приказваме, че тези дни Иран се причисли към Шанхайския стопански съюз, зад който стоят мощни стопански системи, военна мощ и 4 милиарда население.

6.  Към Коледа вече Европа ще е в нокаут. Тя ще бъде безусловно изпотрошена от национален яд, а държавните управления изгонени с шутове и камъни. Ще има кръвопролития поради банкрути и плътски феодален живот на свещи, на мраз, без пране и къпане. Макрон, Шолц, Рюте и компания предадоха Европа, направиха я американска колония без право на глас.

Русия и Съединени американски щати имат мълчалив консенсус за слаба Европа. Като пристигна на 8 ноември Тръмп, ще повтори думите на Нюланд “Майната й на Европа! ". Съединени американски щати и Русия ще се схванат и федерализират Украйна. Ердоган ще ни пусне мигрантите, които дружно с третия пол ще ни довършат.

7.  САЩ ще завоюва войната, само че по Си Ен Ен, а руснаците на украинския терен. Войната от идния понеделник за тях става Отечествена, а те такава не са губили. Войната, от щадителна, може да стане разрушителна - от 3-та на 9-та степен по Рихтер и Киев може да бъде изпепелен за ден.

8.  Тръмп, Меркел и Саркози нямаше да позволен тази война. Днес Европа няма водач, който да има престиж за медиатор на мирни договаряния. ЕС загуби войната преди да е почнала, самоубивайки се със глобите, блъснали не руснаците, а европейците.

9.  Русия и Украйна не са членове на НАТО и член 5 от натовския контракт изключва интервенция на България. Онзи Магарев  (Тодор Тагарев - б.ред.)  и други провинциални соросоиди да взимат пушките и да отиват доброволци на фронта. Конституцията го разрешава.

10.  България се разпада пред очите ни! Президентска република заменя парламентарната без смяна на Конституцията. Конституционния съд е в повърхностен състав, Висш съдебен съвет също.

Тотално сме изгубили суверенитет, командва ни непознато посолство. Байдън ни дефинира министър председателят, но като видя неуспеха на Кирчо, не дава нови инструкции.

С ареста на Борисов се върнахме през септември 1944 година

Президентът сиктирдоса всички партии. Телевизиите ни държат в информативен мрак. Македонски и албански служители си вършат ташак с нас, по площади в балкански столици ни назовават въшки, татари и фашисти.

Ако другарят Тодор Живков беше жив, щеше да каже прословутото си “Ха-ха-ха! Приземяване, приземяване, приземяване. Егати страната, егати демокрацията, егати смяната!.

Записа Ивайло Атанасов

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР