Гореща мъжка целувка изпоти риалитито Фермата“. Двама от участниците се

...
Гореща мъжка целувка изпоти риалитито Фермата“. Двама от участниците се
Коментари Харесай

Мъжка целувка на арената във „Фермата“

Гореща мъжка целувка изпоти риалитито „ Фермата “ . Двама от участниците се мляснаха буйно секунди преди елиминационния двубой, видя HotArena .

В очакване на борбата, преливащ от адреналин, младият предприемач Митко Калайджиев скочи върху автомонтьора Красимир Джунов и се впи в устата му. Неочакваната милувка не провокира нито смут, нито гадност в жертвата. Джунов понесе целувката мъжки.

Митко и Краси излязоха на арената с идентични тениски с надпис „ Без кураж няма популярност! “ в поддръжка на страдащия от детска церебрална парализа Иво, наследник на някогашния участник във „ Фермата “ и екс служител на реда Митко. Преди четири години момчето, което тогава беше на 12, влезе за един ден с татко си в шоуто и завоюва благосклонностите на феновете. Митко разгласи, че синът му настойчиво се бори с заболяването, а девизът му е: „ Без кураж няма популярност! “.

По време на сегашния двубой Иво още веднъж беше посетител на стопанството и излезе на арената по покана на Митко Калайджиев. „ Въпреки че не си взел участие във „ Фермата “, ти си част от нашето семейство и си изключителна мотивираща мощ за дуелистите “, съобщи водещият Андрей.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР