Гореща мъжка целувка изпоти риалитито Фермата“. Двама от участниците се

Гореща мъжка целувка изпоти риалитито Фермата“. Двама от участниците се ...

Мъжка целувка на арената във „Фермата“.


Гореща мъжка целувка изпоти риалитито „Фермата“. Двама от участниците се мляснаха страстно секунди преди елиминационния дуел, видя HotArena.

В очакване на битката, преливащ от адреналин, младият бизнесмен Митко Калайджиев скочи върху автомонтьора Красимир Джунов и се впи в устата му. Неочакваната ласка не предизвика нито ужас, нито погнуса в жертвата. Джунов понесе целувката мъжки.

Митко и Краси излязоха на арената с еднакви тениски с надпис „Без кураж няма слава!“ в подкрепа на страдащия от детска церебрална парализа Иво, син на бившия участник във „Фермата“ и екс полицай Митко. Преди четири години момчето, което тогава беше на 12, влезе за един ден с баща си в шоуто и спечели симпатиите на зрителите. Митко обяви, че синът му упорито се бори с болестта, а девизът му е: „Без кураж няма слава!“.

По време на настоящия дуел Иво отново беше гост на стопанството и излезе на арената по покана на Митко Калайджиев. „Въпреки че не си участвал във „Фермата“, ти си част от нашето семейство и си изключителна мотивираща сила за дуелистите“, заяви водещият Андрей.

Източник: hotarena.net