Гореща любов тресе Мариус Куркински от месеци наред. Актьорът се

...
Гореща любов тресе Мариус Куркински от месеци наред. Актьорът се
Коментари Харесай

Мариус Куркински влюбен до уши в...

Гореща обич тресе Мариус Куркински от месеци наред. Актьорът се е увлякъл по своя сценичен продуцент и този път се надява, че възприятията му няма да завършат мъчително.

За това и точно Мариус се старае както в никакъв случай до в този момент да бъде изключително предпазлив във връзка с половинката си. Обектът на възприятията му е не какъв да е, а театралният продуцент, артист и модел Кирил Кирилов.Макар името му да не е необятно известно измежду обществеността, в артистичните среди той неведнъж е съумял да потвърди качествата си като ловък предприемач. Неговият усет е причина доста звезди напълно умишлено да изберат работата на възнаграждения, вместо щат в някой столичен спектакъл.

Именно негово достижение е фактът, че в последните години мнозина артисти се радват на сполучливи турнета из страната освен във връзка с посещаемост, само че и на доходи. Кирил се изяви и като необикновен ловък управител даже на Виктор Калев, когато комикът взе тежкото решение да напусне Слави. С помощта на своите контакти и организационни качества, той съумя да уреди турнето на шоумена и да му помогне да се завърне на сцената.

„ Това, което той прави е същински бизнес модел. Не се тормози да изпипа всичко до най-малка детайлност – намира се със спонсори, шефове на театри и даже с касиерките, с цел да промотира своите актьори. Всеотдаен е във всяко едно отношение”, издават артисти, които признават, че е шанс да са негови протежета.

Именно по тази линия почнало и преди години познанството на Кирил с Мариус, а през днешния ден е прераснало в толкоз сърдечна дружба, че мнозина виждат в нея буйни искри. Двамата почнали работа по обща режисура, в която Кирилов бил артист. С времето обаче открили, че работят отлично дружно и почнали да обмислят още нови представления. Така преди да се усетят създали и своя продуцентска компания, в която Мариус поела артистичната страна, а Кирил се заел да оперира с финансовата част. При това се оказало, че е същински корифей с цифрите – нещо, което безгрижник като Куркински в никакъв случай не можел да реализира.

„ Аз и Мариус - на първо място сме близки другари в живота. Приятели, нали”, пробва се да измести фокуса в персоналния живот продуцентът. Едва ли обаче някой може да повярва, че това е единственото посред им. Особено, в случай че ги види по какъв начин развълнувано разискват някой от плановете си.

„ Двамата от към година са неразделни. Пътуват дружно даже, когато са на отмора. Това най-малкото е подозрително, като се има поради, че Мариус не крие желанията си към мъжете”, клюкарстват осведомени. Любопитно е, че самият Кирил също не демонстрира обществено своята половинка. Макар да е много деен в обществените мрежи и да е буен обожател на селфитата, не се е обяснил в обич на никого. Това още повече ускорява мълвата, че може това да е точно Куркински, с който са се разбрали за поверителност в обществото, написа "Уикенд ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР