Гордостта и егоизмът могат да бъдат и нещо хубаво, ако

...
Гордостта и егоизмът могат да бъдат и нещо хубаво, ако
Коментари Харесай

3 зодии се славят като големи егоисти и горделивци

Гордостта и егоизмът могат да бъдат и нещо хубаво, в случай че са в естествени и здравословни граници. В противоположен случай обаче, могат да наранят околните и хората към нас, а самите ние да изглеждаме като студени хора, които не се интересуват от никого, с изключение на от себе си. Вижте кои са най-големите егоисти и най-гордите зодии в зодиака.

Овен – в никакъв случай не очаквайте от Овен да ви покаже, че е уязвим. Гордостта му ще му попречи да го направи. Те държат в никакъв случай да не демонстрират уязвимост. Дори в най-неудобните обстановки съумяват да се измъкнат и да наподобяват сполучливи. Гордостта им се разкрива най-много, когато проектите им се осъществят тъкмо по този начин, както са считали и желали. Мъжете имат огромно самочувствие, мощ и храброст, с която преследват задачите си. Жените са чаровни, умеещи да взимат решения, с корав и мощен темперамент. Общо взето за Овена е значимо да наподобява и да бъде мощен във всяка обстановка, даже тя да изисква демонстрация на нарцисизъм и горделивост. Не се тормози от това.

Лъв – царят е цар във всяко едно отношение. Той обича себе си и се грижи най-вече за своя личен комфорт. Винаги желае да господства, да бъде в центъра на вниманието, да демонстрира лидерските си качества. Той е уверен  себе си, не се срами да се хвали и показва своите триумфи и постоянно да пази своето мнение, уверен в правотата си. Това важи с цялостна мощ най-много за мъжките представители на зодията. Те са извънредно горди от всичко, което създадат сами, даже то да е малко и нищожно. Важно е и да го оповестят на всички. Действията им постоянно нервират хората в близост. Дамите от зодията пък се отличават със своята самонадеяност и царствено лъчение. Те са привикнали да получават вниманието на всички, да имат ухажори, да бъдат обичани и обгрижвани.

Скорпион – попадат измежду най-гордите зодии, само че не виждат своя нарцисизъм. Само някой непосредствен до тях може да им каже по какъв начин в действителност наподобяват в профил. И не е несъмнено дали ще го послушат. Те са мистериозни, тайнствени, не разкриват доста от себе си и това ги кара да наподобяват арогантни и надменни в очите на хората. Отнасят се към хората по този начин, като че ли те са по-нисши от тях. Мъжете са мощни, упорити, не простят неистина, оскърбление и някой да не бъде на тяхното мнение. Не понасят някой да пробва да ги заблуди. Не одобряват рецензия. Жените също са доста горди и мощни. Контролират страстите си, в никакъв случай не се губят в тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР