Гордите родители на спасителите от Харвард ги разсиновиха - оказа

...
Гордите родители на спасителите от Харвард ги разсиновиха - оказа
Коментари Харесай

Харалан Александров: ДБ е като ремарке, заклещено за таратайката на „Промяната”, която се е устремила към дерето


Гордите родители на спасителите от Харвард ги разсиновиха - оказа се, че детето не било вундеркинд, а пакостник

„ Политическа партия решително върви по стъпките на Има Такъв Народ, само че спорът с президента е единствено разследване. Причината са фантастичните упования и очаквания, с които бе напомпан този политически балон и които се провалиха безславно ”, споделя в изявление пред антропологът и учител Харалан Александров. По думите му  следващите спасители са били провъзгласени за стопански, политически и морални гении „ Сега същите горди и грижовни родители небрежно ги разсиновиха, отхвърлиха се от тях и ги оповестиха за шарлатани. Оказа се, че детето не било вундеркинд, а било пакостник и вместо да носи шестици и да радва мама, баща и баба, е почнало да се друса и да краде от кварталния супермаркет. Голям срам. Сега всеки от родителите упреква другия, че го е заченал нелегално, от непознато семе. И се надява час по-скоро отрочето да се пръждоса някъде, с цел да не му бере срама ”, счита специалистът.

Относно поддръжката на „ Демократична България ” към партията на Кирил Петков и Асен Василев, антропологът съобщи, че те няма къде да вървят: „ Демократична България ” е като ремарке, заклещено за таратайката на “Промяната ”, която се е устремила към дерето. Демократична България подскачат и се тресат откъм гърба в ремаркето и обезверено се пробват да се откачат, само че към този момент е късно. Щеше да е занимателно, в случай че не беше толкоз тъжно ”.  Според него Демократична България са предали политическите си съдружници и са се сдушили с враговете.

Харалан Александоров изясни, че с ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова, разпореден в „ тъмна доба ” от Кирил Петков и Бойко Рашков към обществото е било изпратено ясно обръщение – „ всеки, който има власт, може безнаказано да злоупотребява с нея ”.

„ След като министър председателят може да се саморазправи с водача на опозицията, тъй като по този начин му е кефнало, значи всичко е разрешено ”.

„ Нещо повече - погазването на законите и упражняването на принуждение се трансформират в знак на триумфа, стават секси. Колкото по-безпардонно, безочливо и надменно се държиш, толкоз повече ти се възхищава оскотялата навалица. Това е срив на цивилизацията ”, счита антропологът.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР