Гордана не може да получи вдовишката пенсия на Шабан. Това

...
Гордана не може да получи вдовишката пенсия на Шабан. Това
Коментари Харесай

Една Трагедия Не Идва Сама, Почивай В Мир. С Тежко Сърце Съобщаваме, Че Съпругата На Шабан Шаулич Горана

„ Гордана не може да получи вдовишката пенсия на Шабан. Това може да стане откакто публично завърши следствието в Германия и й изпратят документите за гибелта му. Ако не се бяха намесили политици и знакови фигури несъмнено и тялото на Шабан щеше още да е арестувано от немските управляващи “, споделят те пред сръбския „ Блиц “.

Месечната прехрана, която вдовицата на Шаулич може да получава е сред две и три хиляди евро, само че на този стадий тези шари към момента не могат да й бъдат отпуснати. „ Семейството на певицата чака немската прокуратура да завърши следствието, а незабавно по-късно ще заведе частен правосъден развой против турчина Алсин Левент, който е предизвикал пътнотранспортно произшествие, в което Шабан и неговият другар Мирсад Керич починаха “, споделят близки до опечаленото семейство.



Семейството на умрелия артист, съгласно някои медии, може да получи персонално обезщетение от към 300 000 евро от частното дело, заведено против турчина, и към половин милион евро от застраховката живот на артиста.

„ Прокурорът в Германия би трябвало да издаде уверение за гибелта на Шабан, с цел да може фамилията да извърши всички отговорности по наследството му. На първо място би трябвало да бъде решен въпросът за събирането на застраховката живот на Шаулич, а по-късно и пенсията му, която ще възлиза на към 2000 евро месечно. Във всеки случай, до момента в който пристигна смъртният акт на Шабан, ръцете на фамилията му са вързани “, допълват познатите на Гордана.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР