Гордън Люцканов и Мартин Иванов са волейболистите, които са се

...
Гордън Люцканов и Мартин Иванов са волейболистите, които са се
Коментари Харесай

Гордън Люцканов и Мартин Иванов са отличниците на сините

Гордън Люцканов и Мартин Иванов са волейболистите, които са се отличили за състава на Левски през миналия сезон.
 Левски - Арда 3:0 @@@
" Гордън (б.р. Люцканов) е откритието на сезона за нашия тим. Той стартира сезона като трети посрещач, когато титулярни бяха Мартин Павлов и Симеон Александров. Мина като център когато бяхме закъсали и се показа ужасно. А по-късно съумя с работа, неизменност, непримиримост, себераздаване да се пребори да играе в главния състав, даже когато пристигна Евгений Баннов. Гордън е нашият позитивен образец и за нас е извънредно значимо неговото наличие в тима с това, че демонстрира метода, по който желаеме да стават нещата - съществено отношение, себераздаване, доста работа и напълно разумно и закономерно резултат ", показа наставникът Владо Николов особено пред Sportal TV .
 Интервю с Владо Николов и Давид Давидов пред Sportal.bg @@@
" Сами (б.р. Самуил Вълчинов) се показа също ужасно, напредна доста, само че той още е доста дребен. Той навърши 16 години декември месец, тъй че на него просто му е рано да играе. След като завърши с националния тим, ще стартираме с него специфична физическа подготовка, която да му помогне да натрупа малко мускулна маса, да възмъжее, с цел да може да се показва все по-добре ", сподели още наставникът на " сините ".
 Интервю с Владо Николов и Давид Давидов пред Sportal.bg @@@
" Аз като непряк човек желая да споделя и Мартин Иванов, който също беше позитивен образец за нас и се включи добре в тима както с играта си, по този начин и с наличието си. Беше значим състезател за нас и ще се радваме да продължим с него, под изискването, че той е благосъстоятелност на Нефтохимик ", сподели от своя страна изпълнителният шеф на Левски Давид Давидов особено пред Sportal TV .
 Интервю с Владо Николов и Давид Давидов пред Sportal.bg @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР