Гордън Хил стана втората бивша звезда на Манчестър Юнайтед, на

...
Гордън Хил стана втората бивша звезда на Манчестър Юнайтед, на
Коментари Харесай

Втората икона на Манчестър Юнайтед беше принудена да напусне мястото на Олд Трафорд, след като клубът се извини за „позорното“ решение

Гордън Хил стана втората някогашна звезда на Манчестър Юнайтед, на която беше казано, че е изместен от мястото на Олд Трафорд, което имаше от съвсем 30 години - и даде обещание да се оправи с неуспеха с новия съсобственик сър Джим Ратклиф.

Хил направи повече от 100 мача за Червените дяволи през тригодишния си престой, само че това не е задоволително, с цел да предотврати неговото пренасяне. Това се случва единствено седмици откакто различен някогашен състезател, Норман Уайтсайд, беше подложен на същото лекуване.

Уайтсайд се появи повече от 200 пъти за Юнайтед през 80-те години на предишния век, пробивайки като тийнейджърска звезда и отбелязвайки емблематичен FA Финален гол за Купата. Но той също е видял своите платинени сезонни билети преместени. Съпругата му твърди, че този ход произтича от обстоятелството, че клубът желае да разшири изпълнителните места, макар че Червените дяволи отхвърлиха това.

Сега Хил употребява обществените медии, с цел да излее гнева си от обстановката, публикувайки в X: „ Изглежда, че няма да взема...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР