Гордън Браун каза, че политическите брифинги срещу Алистър Дарлинг през

...
Гордън Браун каза, че политическите брифинги срещу Алистър Дарлинг през
Коментари Харесай

Гордън Браун казва, че брифингите срещу Алистър Дарлинг са били „напълно несправедливи“

Гордън Браун сподели, че политическите брифинги против Алистър Дарлинг през 2008 година са „ изцяло несправедливи “, защото той отдаде респект на своя някогашен английски канцлер след гибелта му на 70-годишна възраст.

Г-н Дарлинг, който прекара съвсем три десетилетия като народен представител и 13 години в английското държавно управление при сър Тони Блеър и господин Браун, умря, откакто прекара известно време в болница, лекуван от рак.

В изявление за програмата Today на BBC Radio 4 господин Браун сподели, че господин Дарлинг е „ съчувствен политик, който желае да свърши нещата “, само че „ постоянно е бил доста спокоен той го направи ”, добавяйки, че е общественик с „ безукорна честност ”.

Бившият английски министър-председател сподели, че „ търпението на господин Дарлинг, както и неговото успокоение, хладнокръвие и премислен метод на работа ” са жизненоважни за справяне с банковата рецесия през 2008 година, добавяйки, че той заслужава „ голяма сума заслуги за възобновяване на стопанската система “.

Г-н Дарлинг означи през 2010 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР