Горд съм да обявя, че САЩ са в икономически разцвет

...
Горд съм да обявя, че САЩ са в икономически разцвет
Коментари Харесай

Американската мечта се върна, САЩ са пример за света, хвали се Тръмп в Давос

Горд съм да разглася, че Съединени американски щати са в стопански подем по метод, който светът в никакъв случай не е виждал. Печелим като в никакъв случай преди.

Това разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на словото си на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария, написа " Гардиън ".
 Лидерът на форума в Давос предизвести за ширещ се скептицизъм и цинизъм по света
Лидерът на форума в Давос предизвести за ширещ се скептицизъм и цинизъм по света

Това предизвести международните водачи Клаус Шваб

Америка преуспява, благоденствува и печели като в никакъв случай преди , продължи Тръмп да хвали Съединените щати, цитирайки подписаните предходната седмица търговски съглашения с Китай и от друга страна с Мексико и Канада.

Тези съглашения са модел за XXI век , безапелационен американският водач.

По думите му Съединени американски щати отслабвали, когато поел ръководството, скептицизмът се вкоренил измежду бизнес водачите и други авторитетни хора, само че при ръководството му нещата се подобрили.
 Борисов в Давос: Европейски Съюз е повърхностен без страните от Западните Балкани Обновена
Борисов в Давос: Европейски Съюз е повърхностен без страните от Западните Балкани

Бъдещето на тези страни било в Евросъюза

Доналд Тръмп продължи с хвалбите, че от началото на ръководството си са открити нови 7 милиона работни места.

Поставих тази цел в главата си, когато встъпих в служба, само че не съм я споменавал, сподели още той. Тръмп също похвали положителния прогрес на трудовия пазар за малцинствените групи и дамите. След това президентът на Съединени американски щати означи, че се борят с неравенството и разпространяването на благосъстоянието.

Според " Гардиън " това е под въпрос, защото най-богатите в света (повечето са американци) са станали с 25% по-богати през 2019 година
 Грета Тунберг зове международните водачи в Давос да се вслушат в младите деятели
Грета Тунберг зове международните водачи в Давос да се вслушат в младите деятели

" Науката и гласът на младежите не са центърът на диалога, а би трябвало да бъдат "

Доналд Тръмп похвали и нарастването на заплатите.

Американската фантазия се върна, по-голяма и по-добра от преди , обърна се милиардерът към международния хайлайф.

60 000 заводи изгубихме при предходната администрация и в този момент под моето ръководство имаме 12 000 повече , продължи Тръмп с превъзнасянето на американската стопанска система.

Държавният глава не пропусна да разкритикува Федералния запас.
 Снимка 462598
Източник:

Според него икономическото развиване се случва " макар " Федералния запас, който " подвига лихвите прекомерно бързо и ги понижава прекомерно постепенно ".

Времето за песимизъм завърши. Хората се връщат, сподели той и означи, че мисли за бизнес водачите, които връщат заводите си в Съединени американски щати.

По думите му американският модел е образец за света.

Тръмп продължи да изброява достиженията си. След това той се обърна към фамилиите с деца, като сподели, че администрацията му е удвоила детския данъчен заем за 40 милиона американски фамилии . След това той добави, че Америка има едни от най-ниските налози в света.

Огромно благосъстояние се насочва към сфери, които не са видели нищо от 100 година, уверен Доналд Тръмп.
 Снимка 462599
Източник:

Няма по-добро място на планетата от Съединени американски щати , хвали се американският президент.

Относно връзките с Китай, Тръмп разгласи, че договарянията с Китай по втората фаза ще стартират скоро.

Нашите връзки с Китай в този момент евентуално в никакъв случай не са били по-добри , има вяра президентът на Съединените щати.

Тръмп похвали английския министър председател Борис Джонсън като " превъзходен министър председател ", който " желае доста да подписа съглашение " за търговия след Брекзит. Тръмп се надява да подписа страхотна комерсиална договорка с Обединеното кралство.

Тръмп прикрито нападна деятеля Грета Тунберг , която по-рано приказва пред форума.

" Ние би трябвало да отхвърлим непрекъснатите предсказания за крах. Това не е време за скептицизъм. Това е време за оптимизъм ", разгласи американският водач.

Той разгласи, че Съединени американски щати се причисляват към самодейността 1 трилион дървета.

По отношение на изборите за президент в Съединени американски щати през 2020 година, Тръмп нападна " радикалния социализъм ".

Това е второто посещаване (първото е през 2018 г.) на президента Тръмп на форума в Давос. Преди две години той съобщи пред международните водачи: " Винаги ще слагам Съединени американски щати преди всичко...Но Америка първа не значи Америка сама ".

След това Тръмп приказва пред публицисти. Той означи, че речта му е била " добре призната " и акцентира, че " 200 от най-големите компании в света са били в залата ", доста от които влагат в Съединени американски щати.

Това значи работни места, това значи икономическо развиване. Ние се оправяме добре и ще бъде още по-добре , има вяра президентът.

Запитан дали е чул посланието на Грета Тунберг, той повтори, че е " мощно набожен в околната среда " и напомни, че е приказвал да се посадят 1 трилион дървета.

Тръмп не загатна проблемите по света , породени от стоплянето, само че добави: " Това, което желая, е най-чистата вода и най-чистият въздух ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР