Горд ли е този абитуриент, че има тази дама в

...
Горд ли е този абитуриент, че има тази дама в
Коментари Харесай

Поредна учителска изцепка на бал! Даскалка и ученик скандализираха с прекалена близост

Горд ли е този зрелостник, че има тази дама в скута си, влюбен ли е или показва почитание към своя възпитател, по всяка възможност класен началник до през вчерашния ден? Двата фрагмента са взети от фейсбук и се популяризират с гневна скорост в интернет пространството, предава " Флагман " след подаден сигнал на пощата си.

Като адресант в сигнала попада майката на довчерашния възпитаник, която изрича дълбокото си отвращение от учителката и нейното държание.

Според преподавателите по британски език в Бургас, русата дама в дълга зелена рокля е учителката по британски език в ПГМЕЕ, познато като Механото – госпожа Милена Сталева.



Снимките явно са направени в разгара на купона – по време на абитуриентския бал на учебното заведение в Слънчев бряг и са постнати от създателя им, което от на следващия ден ще сътвори куп неприятности на разкрепостената преподавателка с надълбоко деколте.



Директорката на госпожа Сталева - инж. Роза Желева, която е известна с пословичната си женска честност и престиж като деятел от ГЕРБ, не приема позвъняванията на Флагман.БГ на телефона й през днешния ден. Очаква се мнение на управлението на учебното заведение в първия работен ден.

Колежка на Сталева пък цъфна на различен абитуриентски бал – в Харманли, ресторат „ Приказките”, където възпитаниците й вършат стриптийз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР