Горбачов отбелязва, че наистина са му трябвали пари - за

...
Горбачов отбелязва, че наистина са му трябвали пари - за
Коментари Харесай

Горбачов се обиди на журналисти заради случка от миналото

Горбачов отбелязва, че в действителност са му трябвали пари - за работата на фонда и обществените действия. „ Но за никаква беднотия не става въпрос, въобще не се е нуждаел от пари, изключително спрямо по-голямата част от популацията на страната “, прибавя политикът.

Той също по този начин назовава изявленията на американските медии за неговата беднотия странни и акцентира, че публицистите мощно са го огорчили и обидили.

По-рано през декември списание Foreign Policy заяви, че Горбачов се е снимал в реклама, защото имал потребност от пари. На собствен ред други издания разясниха, че някогашният руски водач е получавал огромна пенсия, само че хиперинфлацията от 1994 година я понижава до два $ на месец.

Край на мистерията: Разкриха за какво Горбачов се е снимал в реклама на Pizza Hut ВИДЕО

Рекламата на Pizza Hut с присъединяване на Михаил Горбачов е снимана през 1997 година. Във видеото посетителите на пицарията спорят за резултатите от политиките на някогашния руски президент, изразявайки спорни оценки на неговата активност. Впоследствие те се съгласяват, че към този момент могат да ядат пица точно с помощта на Горбачов.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР