Горан Иванишевич, бившият вече треньор на Новак Джокович, за първи

...
Горан Иванишевич, бившият вече треньор на Новак Джокович, за първи
Коментари Харесай

Иванишевич за раздялата с Джокович: Уморихме се един от друг

Горан Иванишевич, някогашният към този момент треньор на Новак Джокович, за първи път приказва намерено за аргументите за раздялата сред двамата, оповестена от международния №1 през март.

Той приказва пред Sportklub.rs, уеб страницата на известната група сръбски спортни тв канали.

" Всъщност няма някаква трагична причина за раздялата. Една от аргументите за преустановяване на съдействието беше възприятието на пренасищане и отмалялост, това бяха интензивни години, сподели някогашният първенец на " Уимбълдън ". - Хората не помнят за интервала на ковид. Те не помнят, че в един миг Новак стана най-големият изверг на планетата поради позицията си във връзка с имунизациите. Бяхме в недружелюбност. Достигнахме несъмнено равнище на пренасищане. "

През идната седмица Джокович ще играе на Мастърса в Монте Карло - първият шампионат за него след сензационното отпадане в Индиън Уелс и раздялата с Иванишевич. Той още не е избрал нов треньор.

" По принцип Новак беше изтощен от мен и аз от него. Във всеки случай усещах, че към този момент не мога да му оказа помощ. Това възприятие се появи за първи път предходната година в Америка. Разбира се, провалянето на " Уимбълдън " също оказа въздействие. След това имаше невероятна серия - финалният мач с Алкарас в Синсинати, победа на US Open. Тогава обаче в действителност започнах да чувствам, че краят е близо “, прибавя Иванишевич.

Иванишевич беше треньор на сърбина от 2018 година насам, когато се причисли към щаба му с концепцията най-много да усъвършенства сервиса му.

През този интервал Джокович завоюва 12 шампионата от Големия шлем: четири пъти Откритото състезание на Австралия, два пъти " Ролан Гарос ", четири пъти " Уимбълдън " и два пъти Откритото състезание на Съединени американски щати. Той усъвършенства и куп върхове.

Харватинът завърши с думите, че пожелава на Ноле да вземе златен орден на Олимпийските игри - единствената огромна купа, която му липсва. Още повече, посочи Иванишевич, Жокера се раздава изцяло и с цялата си душа, когато играе за Сърбия, тъй че да стане №1 в Париж е огромната му цел този сезон.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР