Горан Джокович, който е чичо на световния номер 1 Новак

...
Горан Джокович, който е чичо на световния номер 1 Новак
Коментари Харесай

Чичото на Джокович е новият директор на турнира в София

 Григор Димитров ще взе участие в шампионат в София през февруари
Горан Джокович, който е чичо на международния номер 1 Новак Джокович, е новият шеф на шампионата по тенис в София, който се организира през февруари.

Днес той организира работна среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, президента на БФ Тенис Стефан Цветков и вицепрезидента на централата Огнян Илиев. Те разискаха елементи към организацията на четвъртото издание на конкуренцията.

Джокович показа пред Кралев имената на играчите, които са удостоверили присъединяване досега, като съгласно него българските почитатели ще бъдат прелестно сюрпризирани и се чака четвъртото издание на шампионата да бъде най-силното досега.

Горан Джокович е чичо на водача в международната класация Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 година е шеф на шампионата Serbia Open. През същия интервал е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 година до в този момент е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е стопански науки в Белградския университет.

В 12.00 часа на следващия ден (11 ноември) министър Красен Кралев, Горан Джокович, Стефан Цветков и Кай Годхинди – изпълнителен шеф на Sofia Open и формален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free ще дадат откриваща конференция за Sofia Open 2019. В 13.30 часа на следващия ден Джокович ще следи подготовка на млади български тенисисти на Националния тенис център в Борисовата градина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР