Горан Брегивич е на българска земя. Днес малко след 16:00

...
Горан Брегивич е на българска земя. Днес малко след 16:00
Коментари Харесай

Горан Брегович вече е на българска земя! Няма търпение да разгледа Пловдив

Горан Брегивич е на българска земя. Днес малко след 16:00 ч., той кацна на летище София и чака срещата със своите почитатели, само в Пловдив. От екипа на уредниците споделиха, че са в развой на търсене на паркинги към комплекс СИЛА за рейсовете с почитатели, които идват особено за концерта от  Монтана, Враца, Перник и Кюстендил.

Големият реализатор е мощно заинтересован от събитията в Пловдив - Европейска столица на културата 2019 година В тази връзка звездата ще получи каталози, които Фондация 2019  издаде. Балканската хала ще се осведоми за пъстрата стратегия в откриващия форума уикенд - 11-13.01. 2019 г.  Обичаният артист пожела да бъде настанен в президентския апартамент на хотел Рамада Тримонциум. Очаква се в опознавателния му тур да бъдат включени завладяващи къщи в Стария Пловдив, Малка базилика, Римски стадион и Гребния канал.

Влудяващият меломаните по целия свят със своята свободна, вихрена интерпретация на присъщите балкански ритми Горан Брегович за следващ път безапелационно ще ни изнесе урок за какво би трябвало да обичаме балканската музика. Заедно със своя Оркестър за сватби и погребения и вокалните съкровища от България, с които той от години обикаля международните подиуми - сестрите Людмила и Даниела Радкови, ще ни подарят вълнуващи моменти в навечерието на светлите декемврийски празници. Всеки, който е участвал, знае, че прекарването Горан Брегович онлайн е огромен празник. 

Билети, в лимитирани количества, можете да намерите на касите на Ивентим и на касата на комплекс СИЛА в деня на концерта от 18:00 ч. Цените на скъпите пропуски са от 30 до 60 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР