Google У дома ми е най-скъпо. Под това мото туроператори, хотелиери

...
Google
У дома ми е най-скъпо. Под това мото туроператори, хотелиери
Коментари Харесай

Велинград удари Париж за Свети Валентин

 Google У дома ми е най-скъпо. Под това мото туроператори, хотелиери и ресторантьори още веднъж взеха решение да почетат 14 февруари в българските курорти. Проверка откри, че спа меката Велинград удря по цени за влюбени даже столицата на романтиката Париж за празника.

Свети Валентин в първокласен хотел в курорта с минерални извори за три нощувки излиза близо хилядарка - 964 лв.. Ако гостите желаят двойна стая с гледка за празника на влюбените, ще получат сметка на стойност 1048 лв.. За съпоставяне, пет дни в столицата на любовта със аероплан и посещаване на двореца " Версай ", замъците на Лоара и най-романтичния палат " Шенонсо " ще излезе на двойките 925 лв.. Парижката оферта примамва и с шопинг на " Шанз-Елизе ", както и посещаване в дома на Леонардо да Винчи в средновековния палат " Кло Люсе ".

Въпреки че родните туроператори имат и преференциални за по-тънките джобове предложения, курортите ни удрят в земята цените за празника отвън страната и по други краища на страната. Празникът на влюбените в Малта за пет дни излиза едвам 455 лв., като в цената са включени круиз и даже посещаване до остров Сицилия. За съпоставяне Свети Валентин в курорта Белчин баня две нощувки в деня на влюбените и виното излизат 476 лв..

В Сандански пък са вдигнали съществено мизата спрямо по-вървежните курорти. Две нощувки, празнична вечеря и масаж за двама излизат 570 лв.. За съпоставяне воаяж до Истанбул за деня на влюбените с две нощувки и закуски коства 119 лв., а защото част от почивките се оферират с ваучери, цените за празнуване в турския мегаполис стартират от под стотачка при същите условия.

Хотелиери се пробват да примамят родните влюбени да останат патриоти с отстъпки за разтривки, спа-процедури и изискани вечери, само че из обществените мрежи хотел стана за смях с оферта, в която влюбените би трябвало да си легнат в девет часа вечерта. Заведение в Банско предлага празнична вечеря за гостите си в деня на любовта, като те имат избор на една бутилка вино към вечерята, написа " България Днес ". Тя обаче би трябвало да е завършила тъкмо в 21,00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР