Google Труп на заклан мъж е открит в мазе във врачанското

...
Google
Труп на заклан мъж е открит в мазе във врачанското
Коментари Харесай

Откриха Венко заклан в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган!

 Google Труп на заклан мъж е открит в мазе във врачанското село Търнава, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. На 6 август в районното полицейско ръководство в Бяла Слатина е получен сигнал, че в село Търнава в мазе на от години нефункциониращо учебно заведение е открито безжизненото тяло на 40-годишен мъж с прерязано гърло. Към мястото се отправила оперативна група, която направила обзор на местопроизшествието. При първичния оглед са открити рани по натрупа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.  

Мъжът, открит в необитаемото учебно заведение в селото, бил с отсечен сексуален орган, препълнен в устата. Имало и други следи от принуждение, настояват очевидци на бруталното ликвидиране. От кметството потвърдиха информацията, само че отхвърлиха подродбности, с цел да не пречат на криминалистите да си свършат работата.

По информация на " Конкурент “ мъжът е живеел самичък. Той е прочут на локалните като Вени Лудия. Не е работел, защото е бил пенсионер по болест. Децата му живеели със брачната половинка, с която покойникът бил разграничен. Местните споделят, че Венко бил от така наречен " тихи луди “, които те стряскат, само че не вършат дивотии. Той влизал по домовете, крадял зимнина от мазетата, само че в никакъв случай не се е намесвал в съществени спорове. Поради тази причина хората в Търнава са изумени от бруталната свирепост, с която Вени е убит. От нощес в селото текат процесуално-следствени дейности, а селото е блокирано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР