Google Служителка на наш туроператор взриви мрежата с разкритието си как

...
Google
Служителка на наш туроператор взриви мрежата с разкритието си как
Коментари Харесай

Туроператор забърка учителки от училище в Пловдив в огромен скандал, искали комисионни от екскурзия!

Google Служителка на наш туроператор взриви мрежата с разкритието си по какъв начин учители са провалили екскурзия, тъй като не са им били изплатени комисионни. Пловдивчанката, работеща във компанията в столицата, споделя за случилото се във Facebook.

" 89 възпитаници от четири пети и шести класове на ОУ " Стоян Михайловски " в Пловдив ще бъдат лишени от обичайна есенна екскурзия тази година. Причината толкоз ме шокира, че не мога да си замълча. Техните класни анулираха този следобяд (вчера - Бел.ред.) пътуването (след като са събрани пари и заявления от родителите, направени са описи, подписани са контракти с транспортните фирми), тъй като като туроператор отхвърлих да платя нормалната " комисионна ", която, както научих след това, се движи сред 5 и 10 лева на записано дете. 

Даването на рушвети не е в природата ми. Считам, че е гнусно да даваш пари, с цел да накараш някого да си прави работата. Отказвам да подкупвам който и да било, с цел да осигуря претовареност на компанията си. Крайно време е да бъде наложена някаква хигиена в тези взаимоотношения и мисля да осведомявам за това РУО-Пловдив и министъра на образованието ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР