Google Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал,

...
Google
Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал,
Коментари Харесай

Трагедия със загинал човек в пловдивско село

 Google Сигнал за открито безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през Житница, подали в полицията късно нощес поданици на селото. На място дошъл екип на незабавна помощ, който установил гибелта. Починалият мъж е 58-годишен локален гражданин - Николай К.

Полицията в Хисаря незабавно е почнала следствие. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът, който обичал да си пийва, отишъл на посетители при собствен другар. Събраната компания се почерпила повече от порядъчно, а малко след 20,30 часа мъжът си тръгнал към у дома. Пътя му пресичал минаващият през Житница воден канал, чиято дълбочина е към 2 метра.

Бреговете в профил са от бетон, а прекосяването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и се търколил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона. Възрастна жена инцидентно станала очевидец на случката и открила контакт с него - мъжът бил в схващане, макар че завалял говора.

Жената решила, че няма да може да се оправи сама със обстановката, подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Пристигналите доброволци обаче го заварили умрял. При осъществения оглед по тялото няма следи от принуждение. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, а съдебно- здравна експертиза ще откри повода за настъпилата гибел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР