Google Двама 24-годишни смолянчани са задържани за 5 денонощия в поделенията

...
Google
Двама 24-годишни смолянчани са задържани за 5 денонощия в поделенията
Коментари Харесай

Те са на 24 години, но направиха голяма простотия в жилищен блок

 Google Двама 24-годишни смолянчани са арестувани за 5 денонощия в поделенията на Министерство на вътрешните работи за осъществена хулиганска демонстрация. С решение на Окръжен съд Смолян за демонстрация на дребно безчинство на съображение чл.1, ал.2 от УБДХ, на 24-годишните Д.Б. и Н.Х. и двамата от Смолян е наложено наказване " Задържане в поделенията на Министерство на вътрешните работи за период от 5 денонощия “.

На 14.09.2019 година към 10.00 ч. в Смолян в жилищен блок на бул. " България " Д.Б. показал пренебрежение към жителите, с което нарушава спокойствието и публичния ред, изрязващо се в мятане на бутилки от балкона; строшаване на стъкло на прозорец на стълбището на жилищния блок; боричкане на комшия и строшаване на очилата му, съпроводено с отправяне на обидни и цинични думи, което съставлява жестоко нарушаване на нормалните правила за морал и държание на публично място.

Н.Х. показва пренебрежение към жителите и органите на полицията, с което нарушава спокойствието и публичния ред, изразяващо се в саморазправяне с живущите в жилищния блок двама мъже, като им нанася удар с две ръце в региона на гърдите. След задържането Н.Х. е употребявал оскърбително отношение и поведение към органите на властта – полицейски чиновници в РУ-Смолян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР