Google възнамерява да представи силно опростена версия на своята мобилна

...
Google възнамерява да представи силно опростена версия на своята мобилна
Коментари Харесай

Нови подробности за ОС Android за телефоните с бутони

Google има намерение да показа мощно опростена версия на своята мобилна операционна система Android , както и на някои съществени приложения, които ще би трябвало да работят в евтините телефони без сензорни екрани и с бутони. Уеб порталът 9to5Mac разгласява нови скрийншоти на тази забавна версия на мобилната Оценка за съвместимост. Ранната компилация на безсензорния Android и особено разработвания за нея браузър към този момент са налични в емулатора, вграден в Android Studio.



Работният плот доста наподобява на този при смарт телефоните, само че е доста по-малък, В горната част на екрана се демонстрира информация за мобилната мрежа, интернет връзката, равнището на заряд на батерията и часовник. По-долу са данните за за времето. Иконките са същите като при смарт телефоните, като търсачката на Гугъл е сложена долу. Резолюцията на скрийншотите е 640х480 пиксела и вероятно тази версия на Android е усъвършенствана за сходна разграничителна дарба.

Chrome за тази версия на Android се създава въз основата на плана Chromium с отворен код. Възможностите са на процедура същите – раздели, търсене и така нататък При първото пускане се демонстрира директива за потреблението на бутоните. Засега навигацията не работи.



Вградената в Chrome игра с динозавъра се конфигурира като настрана приложение. Тя се назовава Chrome Fun и работи даже и без интернет достъп.

По принцип първоначално Android е разработвана точно за мобилни устройства без сензорни екрани, само че с развиването на технологиите се е трансформирала и операционната система.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР