Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като

...
Google проведе годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като
Коментари Харесай

Всичко, което Google обявиха на Pixel 4 събитието

Google организира годишното си хардуерно събитие в Ню Йорк, като сподели редица нови устройства за дома, ушите и джобовете на потребителите. Както се очакваше, след месеци на изтичаща информация, смарт телефонът Pixel 4 бе публично разгласен, както и новите версии на Гугъл WiFi и Гугъл Home Mini, които към този момент са част от фамилията на Nest продуктите. Компанията разкри и Pixelbook Go без доста детайлности, с изключение на естетическите варианти към дизайна на новия хромбук. А най-апетитният нов артикул може да се окажат новите слушалки Pixel Buds, макар че ще би трябвало да изчакаме до 2020-та година, с цел да ги изпробваме. И по този начин...
Pixel 4 и Pixel 4 XL Звездата на шоуто беше новият флагшип смарт телефон на Гугъл. Тази година Pixel се предлага в два размера: 5.7-инчовият Pixel 4 и 6.3-инчовият Pixel 4 XL. Сензорът за пръстови отпечатъци е отстранен и сменен с функционалност за лицево различаване. И сходно на другите топ телефони тази година, Pixel също по този начин получава модул с квадратна камера на гърба. В този четириъгълник са ситуирани два обектива - широкоъгълен и телефото, само че както постоянно е ставало с камерата на Pixel, софтуерът е по-голям от хардуера. Камерата на Pixel е с усъвършенствания в режимите Night Sight, Super Res Zoom и Portrait Mode. Получава и двоен надзор на експозицията за по-добро снимане на фотоси при сложно осветяване.



Другата огромна смяна в Pixel е методът, по който се управлява. Гугъл прибавят по-бърз гласов помощник и надзор посредством жестове, тъй че в този момент можете да отложите тревога или да пропуснете ария единствено с махване на ръката.



Pixel 4 ще е със стартова цена от 799 $, а Pixel 4 XL ще започва от 899 $. И двата модела могат да се поръчат още от през днешния ден, а първите доставки ще стартират на 24-ти октомври.

Гугъл Nest WiFi Ако към момента не сте минали към меш WiFi решение, Гугъл Nest WiFi е обновена и ребрендирана версия на хардуера на Гугъл WiFi и е още по-привлекателна оферта. Гугъл Nest Router към този момент се сдвоява с поредност от възли на Гугъл Nest WiFi Points, които се разгръщат отмерено и надеждно за WiFi покритие в целия дом. Интересното е, че рутерите могат да работят като високоговорителите Гугъл Nest Mini, което улеснява настройката на мрежа от интелигентни асистенти и звуково решение за целия дом – на процедура това са рутери и умни колонки в едно.



Гугъл Nest WiFi ще са налични на пазара от 4-ти ноември на цена от 269 $ за един Гугъл Nest Router в комплект с един Гугъл Nest WiFi Points или 349 $ за рутер с два възела. Гугъл Nest Mini Две години след дебюта си, Гугъл Home Mini е ребрандиран на Гугъл Nest Mini и резервира всичко, което го направи ужасно устройство. Все още размерът и формата са на шайба за хокей, само че се снабдява с трети микрофон за усъвършенствано гласово различаване в шумна среда, удвояване на басовите характерности, нова алтернатива за избор на цвят (небесно синьо) и отвор за монтаж към стена – с цел да можете да го окачите като произведение на изкуството.



Гугъл Nest Mini ще се продава от 22-ри октомври на цена от 49 $.
Гугъл Pixel Buds 2 Пуснати към година откакто AirPod-ите на Apple радикално трансформираха дизайна на безжичните слушалки, Pixel Buds на Гугъл, към момента включваха кабел (между двете слушалки), нискокачествено калъфче за зареждане и незадоволително качество на звука. Но в този момент от Гугъл разкриха наследника – Pixel Buds 2, който дефинитивно отстранява кабелите и наподобява като надалеч по-комфортни и комфортни слушалки.



Могат да се похвалят с пет часа живот на батерията или до едно денонощие, когато употребяват калъфчето за безжично зареждане. Предлагат алтернатива за бърз достъп до Гугъл Assistant, за потребни функционалности, като превод от непознат език в действително време.



Лошата вест е, че Pixel Buds 2 няма да са налични на пазара чак до пролетта на 2020-та година. Цената обаче, най-малко е ясна – 180 $. Гугъл Pixelbook Go При стартова цена от 650 $, което е с 350 $ по-малко от Pixelbook, новият Pixelbook Go с дебелина от едвам 13 милиметра, може да бъде налично и практично решение за тези, които търсят лек преносим компютър за пътешестване... и се усещат удобно в компанията на Chrome OS. Захранван от процесорите на Intel, Pixelbook Go може да се похвали с нова, извънредно тиха клавиатура (с така наречен " Hush Keys " или " тихи клавиши " ), вълнообразна долна част, която улеснява захващането и задържането към всевъзможни повърхности, до 16 GB RAM и 256 GB вградена SSD памет.

Гугъл Stadia Нестандартният метод на Гугъл към игрите – заоблачен гейминг или система без действителна подпора – беше хайпван през цялата година на няколко разнообразни събития. Но към този момент най-сетне получихме публична дата за стартирането на Stadia. От 19-ти ноември ще можем да стриймваме/играем всенарастващ лист от игри, като част от стартовите заглавия ще бъдат Assassin " s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Borderlands 3, Mortal Kombat 11, Wolfenstein: Youngblood, Tom Clancy " s The Division 2 и Baldur " s Gate. За 10 $ на месец, плюс 69 $ за специфичния контролер Stadia и Chromecast, в случай че вашият таблет, смарт телефон, или тв приемник, не поддържат стрийминг решението на Гугъл.



Редно е да споменем, че на 19-ти ноември Stadia започва в общо 14 страни и България не е измежду тях. Страните са следните – Съединени американски щати, Канада, Англия, Ирландия, Франция, Германия, Италия, Испания, Холандия, Белгия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия. Гугъл Assistant Някои от най-вълнуващите анонси на Pixel 4 събитието нямаха нищо общо с хардуера, а по-скоро с интелигентния програмен продукт и облачните услуги, които ги зареждат. На Pixel 4 приложението за гласови бележки ще може да преписва всичко, което е записано в (почти) действително време, като дава и текстова версия, която да е по-лесна за търсене, индексиране и образуване. Гугъл Assistant също най-сетне идва към продуктите на Гугъл Nest WiFi, което ще разреши на потребителите да управляват настройките за домашната си мрежа – като деактивиране на достъпа до съответни устройства – посредством елементарни и къси гласови команди.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР