Google представи новото поколение на смартфона си Pixel. Той отново

...
Google представи новото поколение на смартфона си Pixel. Той отново
Коментари Харесай

Google представи 2 нови смартфона с умни функции

Google показа новото потомство на смарт телефона си Pixel. Той още веднъж ще се предлага в две версии - Pixel 3 и Pixel 3XL. Това е визията на Гугъл по какъв начин би трябвало да наподобява и да бъде смарт телефон с Android, като, сходно на останалите съперници, залага на изкуствения разсъдък.

Гугъл закри обществената си мрежа след пробив на данни

Гугъл стана на 20 година Вижте забавни обстоятелства

Гласовият надзор Гугъл Assistant ще има огромна роля в Pixel 3 и 3XL. Той ще бъде на всички места в телефона, дружно с изкуствения разсъдък. Чрез него да вземем за пример ще може да се основават умни отговори на имейли в Gmail. Изкуствен разсъдък ще предлага най-подходящите емоджита и анимирани GIF-ове.

Гугъл разгласи поредност новости за своята търсачка

Гугъл обмисля съществена смяна на интернет адресите

Освен това ще има и по-добра интеграция с други умни устройства в дома и опция те да се ръководят посредством гласови команди от Pixel 3. Изкуственият разсъдък ще има и огромна роля в камерата и Гугъл Lens. Чрез тях системата ще разпознава обекти, обстановки, ще може да дава повече информация за тях и други Разбира се, ще оказва помощ и за правенето на още по-качествени фотоси.

It’s here. The brand new Pixel 3. #pixel3 #madebygoogle https://t.co/Ki9NPjtlEx pic.twitter.com/GfZn00RO6y
— Made by Гугъл (@madebygoogle) October 9, 2018
Гугъл е обърнала огромно внимание на камерите на Pixel 3. Те поддържат HDR+, функционалност Top Shot с изкуствен интелект за съвършени фрагменти, оптимизация в едва осветяване и опция за селфита от разстояние с жест. И двата модела ще употребяват единична 12,2МР камера на гърба, като няма да има версия с двойна камера.

Основната разлика сред моделите ще е в екрана. Pixel 3 употребява 5,5-инчов екран, а Pixel 3XL - 6,3-инчов панел. Моделите поддържат безжично презареждане и разумно ще употребяват най-новата версия на Android - 9 Pie.

И двата телефона ще имат процесор Snapdragon 845, 4GB RAM, предни стерео представители, Bluetooth 5.0. Има и нов чип Titan M, който усъвършенства сигурността на устройството, като пази данните, криптираната информация и данните на приложенията. Телефоните ще се оферират във версии с 64GB и 128GB памет. Базовите версии са надлежно 799 $ за Pixel 3 и 899 $ за Pixel 3XL.

По-интересната функционалност в телефоните ще е потреблението на Гугъл Duplex. Тя ще разреши на Pixel 3/3XL да дава отговор автоматизирано на позвънявания и да преценя посредством изкуствен интелект дали позвъняването е спам, реклама или различен вид нежелателен диалог. Потребителят ще вижда в действително време текстов вид на диалога сред обаждащия се и гласовия помощник и ще може да реши дали желае да се чуе действително с дадения човек или да откаже позвъняването с избор от няколко разнообразни съгласно подтекста аргумента.

Ще има и опция да се употребява Гугъл Assistant и Гугъл Duplex за правенето на резервации в заведения за хранене. Потребителят споделя на телефона си датата, часа и броя мечтани места, а Гугъл Duplex ще се свързва действително с ресторанта и ще прави резервацията. Тази функционалност обаче ще се предлага пробно единствено в някои американски градове.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР