Google представи нов модел на своя смартфон - Pixel 4a,

...
Google представи нов модел на своя смартфон - Pixel 4a,
Коментари Харесай

Google пуска на пазара нов смартфон

Google показа нов модел на своя смарт телефон - Pixel 4a, а също по този начин разгласи идващите съоръжения от линията Pixel 4a (5G) и Pixel 5, оповестяват от компанията. Pixel 4a ще бъде в продажба от 20 август, прецизира БГНЕС.
Pixel 4a разполага с 5.81-инчов OLED екран с процесор Snapdragon 730G. Количеството RAM е 6 GB, а вградената памет - 128 GB.
Смартфонът се предлага с предварителна поръчка за 349 $, може да се поръча в три цвята.
В известието се показва, че Гугъл Assistant е разполагаем на Pixel 4a, което прибавя поддръжка за немски, френски, испански и италиански език, а приложението Emergency Alert е в положение да откри изключителни обстановки, в това число автомобилна злополука в тъдява. Pixel 4a ще включва превръщане на глас в текст, като тази функционалност ще бъде налична и на предходни устройства Pixel 2, 3, 3a и 4.
Подробности за моделите Pixel 4a (5G) и Pixel 5 ще бъдат оповестени тази есен, се споделя в известието. Моделите ще бъдат налични за покупка в Съединени американски щати, Канада, Англия, Ирландия, Франция, Германия, Япония, Тайван и Австралия. Цената на Pixel 4a (5G) ще стартира от 499 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР