Google представи на събитие в Сан Франциско снощи дългоочаквания наследник

...
Google представи на събитие в Сан Франциско снощи дългоочаквания наследник
Коментари Харесай

Google представи Pixel 2 - телефонът с най-добрата камера в света

Google показа на събитие в Сан Франциско нощес дълго чакания правоприемник на смарт телефона Pixel. Основният акцент пада върху задната камера - единствено една, за разлика от огромна част от останалите флагмани, показани тази година.

Устройството обаче компенсира неналичието с необикновено качество. Или най-малко това демонстрират оценките на DxOMark, които отсъдиха, че Pixel 2/XL имат най-хубавата камера, слагана в миналото в телефон. Тя получава 99 точки за фотосите си и 96 точки за видеозаписа. Общата оценка е 98, а примерни фотоси и съпоставяне с конкурентните модели може да видите ТУК.

За съпоставяне - показаният преди дни iPhone 8 Plus получи 94 точки, а Samsung Galaxy Note 8 се подреди тъкмо до него със същата оценка.

 Снимка 316097
Източник:

Pixel 2/XL имат 12.2 MP датчик с размер на блендата 1.8, оптична стабилизация и Portrait Mode, сходен на този, който Apple показа преди година.

Двата смарт телефона - Pixel 2 и PIxel 2 XL, са актуализирани с нови OLED екрани, датчици за пръстови отпечатъци и към този момент са водоустойчиви. За страдание обаче рамките към екрана останаха и в това потомство. По-малкият Pixel 2 е с размер на екрана 5 инча и е създаден от HTC, а по-големият е с 6-инчов екран и е дело на LG.

Друга любопитна детайлност е, че Гугъл стана следващият производител, който последва Apple и отстрани 3.5-милиметровият жак за слушалки .

 Снимка 316098
Източник:

И двата телефона са с процесора Qualcomm Snapdragon 835, 4GB RAM и 64 или 256 GB памет. В Съединени американски щати цените им стартират от 649 и 849 $ надлежно за двата модела. Повечето памет идва против 100 $. Pixel 2/XL идват с последната версия на Android - Oreo. И с обещанието за постоянни обновления - едно от най-привлекателните качества на смарт телефоните на Гугъл.

 Снимка 316096
Източник:

Гугъл Buds

Гугъл показа и нови безжични слушалки, с цел да компенсира неналичието на жак в телефоните. Цената им е главозамайващите 159 $ и към този момент ще работят единствено с Pixel. Но те имат и едно особено качество - могат да превеждат до 40 езика с помощта на Гугъл Translate.

Гугъл Pixelbook

Компанията сподели и новия си преносим компютър от серията Pixelbook. Той може да се употребява и като преносим компютър, и като таблет. Притежава 12.3-инчов тъчскрийн екран, а батерията му може да изкара до 10 часа с едно зареждане, настояват от Гугъл. Цената му е 999 $ в Съединени американски щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР