Google полагат много усилия да ни предпазят от зловреден софтуер

...
Google полагат много усилия да ни предпазят от зловреден софтуер
Коментари Харесай

Google Play вече блокира приложенията, които рекламират подвеждащо съдържание

Google поставят доста старания да ни предпазят от злотворен програмен продукт и други сходни закани в своя онлайн магазин. Филтрите им стават все по-добри с течение на времето и през днешния ден блокират повече от 99% от заканите в Google Play. Независимо какъв брой се старае компанията, обаче би трябвало да сме извънредно деликатни какво наличие теглим на своите смарт телефони. Гугъл са стартирали нова самодейност, чиято цел е да усъвършенства качеството на приложенията за Android.

За в бъдеще онлайн магазина ще обърне особено внимание на софтуера, който промотира продажбата на физически артикули. В случая става въпрос за облекла, джаджи и предмети, които авансово не са получили ненужно утвърждение, с цел да бъдат продавани в Гугъл Play, оповестява AndroidPolice. Всяко мобилно приложение, което по някакъв метод предлага достъп до сходни лекарства и субстанции би трябвало да премине през характерен развой на утвърждение, с цел да е налично за потребителите.



По този метод компанията желае да си спести възможни проблеми с некачествени артикули, които имат нездравословни съставки или подвеждащо наличие. Гугъл са безапелационни, че няма да разрешат никакви взаимни отстъпки и ще създадат всичко допустимо, с цел да подсигуряват сигурността на своите консуматори. Teзи ограничения са единствено част от тактиката на компанията да дава най-хубавото на притежателите на смарт телефони с Android.

digital.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР