Google Play и функциите за сигурност от Google Play Protect

...
Google Play и функциите за сигурност от Google Play Protect
Коментари Харесай

Huawei: Работим в тясно сътрудничество с open-source платформата на Android

Google Play и функционалностите за сигурност от Гугъл Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства
Въпреки че не може да се назова ненадейно, в неделя стана ясно, че редица американски компании, включително и Alphabet, притежател на Гугъл и Android приключват работата си с китайската компания Huawei, след слагането и в черен лист от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
Преди минути получихме и формалният коментар на Huawei към събитията от началото на седмицата:
Huawei има забележителен принос към развиването на Android по целия свят. В ролята си на един от основните световни сътрудници на Android, ние работим в тясно съдействие с open-source платформата, разработвайки екосистема в изгода както на потребителите, по този начин и на цялата промишленост. Huawei ще продължава да дава на потребителите си последните актуализации във връзка с софтуерната сигурност, по този начин и всички услуги, свързани със следпродажбеното обслужване на съществуващите към този момент на пазара Huawei и Honor артикули. В това число смарт телефони и таблети, които към този момент са закупени от крайните консуматори, само че и такива, които са към момента в наличност на пазарите в международен мащаб.

Ние ще продължаваме да построяваме сигурна и устойчива софтуерна екосистема, осигурявайки най-хубавото потребителско прекарване на клиентите си по целия свят.    
Същевременно Гугъл и Android също разпространиха своите мнения към протичащото се:
Гугъл

“В момента изпълняваме заповедта и преглеждаме последствията от нея. За потребителите на нашите услуги, Гугъл Play и функционалностите за сигурност от Гугъл Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства. “

Android

Относно въпросите на потребителите по какъв начин ще реагираме на последните дейности от страна на американското държавно управление: уверяваме ви, че макар че се съобразяваме с условията на държавната администрация на Съединени американски щати, услуги като Гугъл Play и приложенията за отбрана на сигурността от Гугъл Play Protect ще продължат да действат на съществуващите Huawei устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР