Google официално включи новия дизайн на уеб-версията на електронната поща

...
Google официално включи новия дизайн на уеб-версията на електронната поща
Коментари Харесай

Новият дизайн на Gmail излиза през юни, а след три месеца Google ще махне стария

Google публично включи новия дизайн на уеб-версията на електронната поща Gmail.
За първи път новият външен тип на Gmail се появи в края на месец април, само че единствено за някои консуматори.  През юли новият интерфейс ще стане наличен безусловно за всички, написа kaldata.com.  Три месеца по-късно остарялата версия ще бъде изключена  и всички консуматори ще би трябвало наложително да премината към новата.

Интернет колосът подсети в формалния блог G Suite Updates, че сега електронната поща е в режим Early Adopter Program (EAP). Но през месец юли тази година, услугата ще премине към General Availability (GA). След това потребителите ще имат осем седмици време да превключват от новия към остарелия интерфейс. Този период е допустимо да бъде повишен с още четири седмици. След това Гугъл ще трансферира всички към новия интерфейс. Гугъл акцентира, че след приключването на тези периоди, връщането към остарелия интерфейс няма да е допустимо. Корпорацията стопира да го поддържа.

1 от 3

 







В новия интерфейс са включени интелигентните отговори Smart Reply, новия режим на конфиденциалност Confidential mode с стеснен живот на писмото, опция за офлайн работа и други. Вдясната страна на програмния прозорец е подложен панел, вклчюващ календара, бележника и органайзера. Има и други промени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР