Google обяви днес, че ще започне да събира изображения в

...
Google обяви днес, че ще започне да събира изображения в
Коментари Харесай

Google пуска Street View и за България

Гугъл разгласи през днешния ден, че ще стартира да събира изображения в България за възстановяване на Гугъл Maps, за функционалността Street View в Гугъл Maps. В идващите дни, колите на Гугъл ще стартират да вършат фотоси на доста градове в цяла България, оповестява КРОСС.

Street View е извънредно известна функционалност на Гугъл Maps, която към този момент е налична допълнително от 30 страни по целия свят.

Тя разрешава на потребителите да изследват виртуално и да направляват квартали посредством панорамни изображения с улично равнище. Street View е разполагаем в Гугъл Earth и Гугъл Maps за мобилни устройства.

Изображенията, събрани от колите ще бъдат обработени и деликатно подредени дружно, софтуерен развой, който може да отнеме няколко месеца. Те ще бъдат налични на по-късен стадий в Street View на Гугъл Maps.

Гугъл взема съществени ограничения, с цел да отбрани неприкосновеността на персоналния живот, като в същото време разрешава на всички консуматори да се възползват от тази функционалност. Както при всички Street View изображения, преди публикуването Гугъл ще замъгли лицата и регистрационните номера на всички изображения, с цел да отбрани персоналния живот на хората.

След като изображенията са разполагаем, хората ще могат да рапортуват фрагменти за премахване, посредством натискане на бутона " рапортуване на проблем " в долния ляв ъгъл на изображението. От тук те попълнят къс формуляр, в който демонстрират точния кадър, който да бъде отстранен.

В региони, където Street View е разполагаем, можете да получите достъп до изображения на равнището на улицата, посредством доближаване до най-ниското равнище на Гугъл Maps, или посредством плъзгане на оранжевата " Pegman " икона на лявата страна на картата, върху осветена в наследник цвят улица.

Можете да ревизирате ресторант преди идването си, да извършите проекти за пътешестване, да си уговорите място за среща, и даже да получите помощ за домашното по география. Хората, които си търсят жилище могат да спестят време, посредством изследване на парцели и покрайнините авансово, а също и да огледат методите за постигане до там с кола. Можете също по този начин елементарно да ревизирате точното местонахождение и външен тип на хотела, както и покрайнините, където възнамерявате да прекарате своята дълго чакана отмора.

Представителите на бизнеса също могат да се възползват от Street View технология посредством вграждането на Гугъл Maps непосредствено в техните уеб страници гратис. Функцията може да подкрепи популяризирането на вериги хотели или да увеличи познаваемостта на локална библиотека или ресторант.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР