Google обяви, че ще пусне на пазара нова конзола, която

...
Google обяви, че ще пусне на пазара нова конзола, която
Коментари Харесай

Google пуска нов технологичен хит за компютърни игри

Google разгласи, че ще пусне на пазара нова подпора, която ще разрешава игра на компютърни игри на всички вероятни платформи - тв приемници, преносими компютри, стационарни компютри, таблети и телефони, съобщи БГНЕС.
Новата подпора се споделя Stadia и ще разрешава стриймването на игри с по-високо качество на това от конзолите, които обичайно би трябвало или да бъдат свалени от интернет, или да бъдат купени на диск. Потребителят ще употребява игрите през браузъра Chrome, до момента в който самата игра физически се намира на сървърите на Гугъл и се обработва там.
Контролерът на конзолата ще има бутон, с който може да се качва наличие в YouTube, което преди този момент е било записано с едно натискане на различен бутон. Контролерът беше показан, като на тип е сходен на общоприет контролер на известните конзоли за игри като Playstation.
Една от първите игри, които ще са налични на Stadia, е продължението на хитовата Doom, което се чака по-късно през годината.
Би трябвало Stadia да се появи на пазара до края на 2019 година, като първо ще излезе в Съединени американски щати, Англия, Канада и някои европейски страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР