Google обяви, че съвсем скоро в мобилните устройства, работещи по

...
Google обяви, че съвсем скоро в мобилните устройства, работещи по
Коментари Харесай

Google ще показва още повече реклама в мобилните устройства

Google разгласи, че напълно скоро в мобилните устройства, работещи по ръководството на операционните системи Android и iOS ще се демонстрира повече реклама. Интернет колосът смята, че по този метод работи в полза на потребителите и това изобретение ще опрости търсенето на услуги и артикули, които желаят да закупят.

До края на тази година за всички рекламодатели от целия свят ще бъде разпрострат новия формат Discovery за публикуването на рекламни разгласи. Това е нов метод за привличане вниманието на потребителите по време на търсенето в Глобалната мрежа. Ще бъде въведена интерактивна изложба, която дава опция за по-подробно разглеждане на най-много осем рекламни разгласи. По този метод, когато потребителите търсят нещо съответно, по-лесно ще намират нужното.

„Съчетавайки потреблението на интернет търсачката с интерактивен образен тип, рекламата в новия формат ще направи информацията за вашия бранд по-достъпна. Нашите проби демонстрираха, че Discovery обезпечава с 25% повече взаимодействие“ – заяви Гугъл.

Освен това, реклами ще се появят и в основната страница на Гугъл за мобилни устройства. Интернет колосът добавя, че възнамерява да стартира да демонстрира Showcase Shopping рекламите в своите онлайн услуги, в началото в Гугъл Images, YouTube и в новинарската си емисия. Очаква се по-късно реклами да се появят и в останалите услуги на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР