Google е пълен с политически предубедени служители, които искат президентът

...
Google е пълен с политически предубедени служители, които искат президентът
Коментари Харесай

Уволнен за злоупотреба от Google смята, че технологичният гигант работи против Тръмп

" Гугъл е цялостен с политически предубедени чиновници, които желаят президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп да загуби на идните президентски избори ". Това съобщи Кевин Чернеки, някогашен инженер, работил за софтуерния колос до 2018 година.
" Те в действителност желаят Тръмп да загуби през 2020 година Това е техният дневен ред ", сподели Чернеки, говорейки в телевизионно шоу на Fox News. " Там има доста предубедени хора, ръководещи на всяко равнище в компанията. Това е нещо, за което в действителност би трябвало да се тревожим ", добави той.
На въпрос дали Гугъл ще се опита да повлияе на идните избори в опит да попречи на Тръмп да бъде определен наново, Чернеки отговори утвърдително. " Вярвам в това. Смятам, че това е огромна опасност. Те намерено обявиха, че считат, че 2016 година е неточност. Смятали, че Тръмп е трябвало да загуби още през 2016 година ", отговори той.
Според Чернеки, работещите в Гугъл са " мощно идеологизирани " и " захласнати от пристрастия ".
Той съобщи, че по време на работата си в компанията е разкрил, че при търсене на основни думи " Осакатена Америка " - заглавието на книга, отдадена на Тръмп, търсачката правела връзка към " Моята битка " (Mein Kampf), скандалната автобиография на Адолф Хитлер.
" Съобщих, че има неточност, пробвах се да задвижвам веригата за премахване на този " бъг ". Отне им девет месеца, с цел да отстранят тази неточност ", сподели той.
Чернеки е уволнен през 2018 година, откакто Гугъл твърди, че е злоупотребявал с фирменото съоръжение. Бившият инженер обаче упорства, че той е бил освободен поради намерено консервативните си възгледи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР