Google е най-известната и широко използвана търсачка. Тя получава няколкостотин

...
Google е най-известната и широко използвана търсачка. Тя получава няколкостотин
Коментари Харесай

Какво не трябва да търсите в Google

Google е най-известната и необятно употребена търсачка. Тя получава няколкостотин милиона поръчки всеки ден посредством другите си услуги. Но може да се случи по този начин, че да попаднем на информация, която ще ни шокира и обърка.

Вижте какво не би трябвало да търсите в Гугъл:

Различни болести и признаци

Има голям брой уеб сайтове, които ви описват за разнообразни здравословни проблеми и по какъв начин да се излекувате. Разбира се, множеството от тях не са ръководени от медицински експерти.  Дори за най-леките признаци има разказани смъртоносни истории, подплатени с богат боеприпас от цветни фотоси и клипове.

Търсенето на признаци в мрежата несъмнено няма да ви помогне, а единствено може да ви накара да се чувствате зле. Затова не питайте Гугъл, а потърсете персоналния си доктор.

Как да търсим вярно в Гугъл? (ВИДЕО)

Нещо престъпно

От чисто любознание може да потърсите по какъв начин се прави бомба или пък амфетамини. Но би трябвало да знаете, че разнообразни специфични служби наблюдават за сходни търсения и вашият IP адрес може да се появи в базата им данни.

Невидимата мрежа: Какво се крие в мрачните дълбини на интернет (ВИДЕО)

Рак

Много от признаците на подлото заболяване могат да се срещнат и при други безобидни здравословни проблеми. Много хора имат световъртеж, отмалялост или главоболие. Затова не би трябвало да търсите признаците в търсачката. Много евентуално е да объркате признаците с нещо друго.

Акари

Вероятно сте чували за акарите. Те са дребни паякообразни животни, за чието наличие в дома си нормално не подозираме. Тяхната естествена среда е домашния прахуляк. Ако желаете да спите умерено, по добре не търсете по какъв начин наподобяват.

Най-глупавите пароли, които използваме в интернет

Кожни болести

В интернет е цялостно със фотоси на разнообразни кожни болести. Някои от тях могат наиситна да ви изплашен.

Какво търсихме в Гугъл през 2016 година (ВИДЕО)

Дробове на пушачи

Много хора пушат. Интеренет е цялостен със фотоси на повредени органи на тежки пушачи. Ако се нуждаете от мотивация да откажете цигарите - действайте. В противоположен случай стоите настрани.

Опасни животни

Съществуват доста страховити животни на планетата. Ако не желаете да развиете нови уплахи, не гледайте.

Собствения си имейл адрес

Вероятно ще се натъкнете на много неприятни резултати - неприятни фотоси, остаряла и неуместна информация.

Името на баскетболиста от НБА Евън Фурние (Evan Fournier)

Евън Фурние е млад френски състезател, имал щастието да играе до едни от международните митове в баскетбола. Но е имал нещастието семейството му да е част от думата, която се дава за избран тип генитална гангрена при мъжете. И вместо симпатичното му лице, в случай че изпишем единствено част от името му в търсачката, можем да останем шокирани от фотосите, които ще се покажат.

Крокодил

Вместо влечугото от Нил, може да попаднете на още по-страшна панорама. „ Крокодил “ е синоним и на един от най-опасните опиати през последните години, прочут още като „ дрогата на бедните “, тъй като разяжда плътта на пристрастените.

  По тематиката Интернет, който познаваме, е единствено повърхността на Дълбоката мрежа
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР