Google е компания, която предлага много голям кръг от услуги

...
Google е компания, която предлага много голям кръг от услуги
Коментари Харесай

Google навлиза и в гейминг индустрията

Google е компания, която предлага доста огромен кръг от услуги в най-различни сегменти. Досега обаче тя липсваше в гейминг промишлеността. Това е на път да се промени след по-малко от месец, оповестява 9to5Google, представен от vesti.bg.

От известно време Гугъл рaзработва стрийминг услуга за видеоигри, която се чака да показа по време на гейминг конференция в Сан Франциско на 19-ти март т.г. Сайтът обаче твърди, че паралелно с услугата Гугъл ще показа и гейминг хардуер.

На 19-ти март Гугъл ще покаже напредъка на своята стрийминг услуга, която тества предходната година. Тя позволяваше на консуматори с браузъра Chrome и платформата ChromeOS да играят Assassin`s Creed Odyssey непосредствено в програмата, по интернет, без да конфигурират нищо.

Единственото условие е скоростта на интернет връзката да е най-малко 25Mbps. Системата поддържа и игра с контролер от PlayStation или Xbox, както и потребление на клавиатура и мишка. Не е необходим и мощен компютър, защото играта се обработва от сървърите на Гугъл.

Освен това обаче Гугъл счита да предложи и спомагателен хардуер. Очаква се даже компанията да показа своя гейминг подпора и контролер. Гугъл към този момент е говорила с огромните гейиминг компании, с цел да ревизира интереса им към сходно устройство. То няма да е единственият метод да се употребява стрийминг услугата, а ще е допълнение към нея. Очаквано, Гугъл не разяснява тематиката, като резервира детайлностите за 19-ти март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР