Google DeepMind разработи прототип на футболен тактик с изкуствен интелект

...
Google DeepMind разработи прототип на футболен тактик с изкуствен интелект
Коментари Харесай

Google Deepmind разкрива треньор по футболна тактика с изкуствен интелект, усъвършенстван с Ливърпул

Гугъл DeepMind създаде първообраз на футболен стратег с изкуствен интелект в съдействие с клуба от Висшата лига Ливърпул, в последния опит за потребление на технологията за преодоляване на приливите и отливите на огромни -парични спортове.

Предложените от компютъризирания треньор усъвършенствания на позициите на играчите при ъглови удари — огромен евентуален източник на голове — завоюваха най-вече утвърждение от човешки специалисти, съгласно документ, оповестен в Nature Communications във вторник.

DeepMind, който преди е употребявал своите логаритми за кракване на сложни настолни игри като Go, сподели, че моделите, следени на спортни стадиони, могат също да предложат уроци за използване на AI в други области като роботика и съгласуваност на трафика.

На терена системата TacticAI на компанията отразява както опциите, по този начин и актуалните ограничавания на интензивните старания за потребление на AI за придобиване на спортно преимущество оттатък предлаганото от съществуващите способи за разбор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР